Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Συνάντηση Γ. Ρώρου-Ευ. Φλωράτου για το Αυτοκινητοδρόμιο

Συνάντηση Γ. Ρώρου-Ευ. Φλωράτου για το Α...

Παράλληλες επενδύσεις για να θέσουν την περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης

Τον Πρόεδρο της «Αυτοκινητοδρόμιο Πάτρας Α.Ε.» και της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας επεσκέφθη ο υποψήφιος Πρόεδρος για το Επιμελητήριο Αχαΐας κος Γεώργιος Ρώρος συνοδευόμενος από τους κ.κ. Νικ. Στριφτούλια και Γ. Θεοφανόπουλο. Ο κος Φλωράτος ενημέρωσε για τις  εξελίξεις σχετικά με το Αυτοκινητοδρόμιο ως γνωστόν το έργο έχει ενταχθεί από τον Μάιο στον Αναπτυξιακό Νόμο με ομόφωνη απόφαση της Γνωμοδοτικής Επιτροπής.

Την περασμένη βδομάδα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Ενέργειας και Ναυτιλίας κος Μιχάλης Χρυσοχοϊδης έστειλε  το φάκελο του επενδυτικού σχεδίου στη Βουλή και απομένει η δημοσίευση στο ΦΕΚ για επιδότηση.

Ο κ. Ρώρος δήλωσε: "Το Αυτοκινητοδρόμιο αποτελούσε και αποτελεί για το συνδυασμό μας ένα απ΄τα έργα που μπορούν να θέσουν την περιοχή σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας γιατί με τις παράλληλες επενδύσεις (ξενοδοχειακές μονάδες, αεροδρόμιο, οδικούς άξονες κ.ά) θα αποτελέσει ατμομηχανή που θα κινήσει το οικονομικό γίγνεσθαι της περιοχής."

Επίσης ο υποψήφιος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου  έθεσε την τραγική κατάσταση που βιώνει η επιχειρηματική κοινότητα και ζήτησε μεγαλύτερη ευελιξία και κατανόηση από την Αχαϊκή Τράπεζα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις