Η Παναχαϊκή υποδέχεται αύριο Κυριακή (15.00) τον Θρασύβουλο - Κάλεσμα στον κόσμο απο τον μεγαλομέτοχο
Η Παναχαϊκή φιλοξενεί την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι στο γήπεδο της Αγυιάς την ομάδα του Θρασύβουλου και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας έδωσε το σύνθημα της νίκης: «Η Παναχαϊκή με την δική μου προεδρία δίνει σε κάθε αγωνιστική εξετάσεις φιλοξενίας με πολύ μεγάλη επιτυχία και αυτό θα γίνει και στο παιχνίδι της Κυριακής για όλη την αποστολή του Θρασύβουλου που θα έλθει στην Αγυιά.
Αγωνιστικά εκείνο που θα ζητήσω από τους παίκτες είναι να δώσουν τη δική τους απάντηση μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να τιμωρήσουν τον Θρασύβουλο για όλα όσα έγιναν πριν πέντε χρόνια και για τα οποία φυσικά, δεν πρέπει να ξεχνάει κανένας ότι μιλάμε για μια άλλη τότε Παναχαϊκή, του Μακρή και που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την δική μας τεράστια προσπάθεια που γίνεται τα τελευταία 2,5 χρόνια.
Από κει και πέρα, καλώ όλους τους Πατρινούς να έλθουν στο γήπεδο και να στηρίξουν την ομάδα για να πάρει το τρίποντο και να είναι σίγουροι οι πάντες ότι κάνουμε σε συνεργασία με τον Ηλία Φυντάνη, το καλύτερο δυνατό για να ενισχυθεί ακόμη περισσότερο ποιοτικά η ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, κάτι που θα φανεί στην πράξη στην ώρα του».
"ΚΑΜΠΑΝΑ" ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΝΗ ΠΑΕ
Ο αθλητικός δικαστής τιμώρησε με πρόστιμο 27.200 ευρώ την Παναχαϊκή για όσα έγιναν στο ματς με τον Πλατανιά Χανίων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr