Μιάμιση ώρα διήρκησε η συνάντηση των δυο ανδρών στη Βουλή
Τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης υπογράμμισε ο πρόεδρος του Κινήματος Γ. Παπανδρέου κατά τη συνάντησή του στη Βουλή με τον πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο. Η συνάντηση στο πρωθυπουργικό γραφείο διήρκεσε περίπου 90 λεπτά και ολοκληρώθηκε στις 13.30.
Όπως έκανε γνωστό ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Π.Μπεγλίτης, ο κ. Παπανδρέου επαναβεβαίωσε την υποστήριξη στο δύσκολο έργο που έχει αναλάβει ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση για τη θετική ολοκλήρωση της αποστολής τους, σύμφωνα με τις αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 26ης και 27ης Οκτωβρίου και τις προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υπογράμμισε ιδιαίτερα τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στην απρόσκοπτη λειτουργία της κυβέρνησης Παπαδήμου και στην υλοποίηση όλων των δεσμεύσεων τις οποίες έχουν αναλάβει, η χώρα και οι πολιτικές δυνάμεις που συμμετέχουν την Κυβέρνηση.
Εκτίμηση του κ. Παπανδρέου ήταν πως η κυβέρνηση έχει την ιστορική ευκαιρία να λάβει, με την ευρύτερη συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων, σημαντικές αποφάσεις για την προώθηση μεγάλων αλλαγών που αφορούν στη διαφάνεια, την καταπολέμηση της διαφθοράς, την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και γενικότερα τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.
Στη συνάντηση τέλος, εξετάστηκαν οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, υπό το φως των αποφάσεων της 9ης Δεκεμβρίου, και οι υποχρεώσεις που απορρέουν για τη χώρα μας, προκειμένου, όπως αναφέρεται στη σχετική δήλωση του εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ, να υπερασπιστεί την ισότιμη θέση της εντός της ευρωζώνης, που θα πρέπει να αποτελεί και τον εθνικό μας στόχο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr