Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Μπήκα στο θέατρο για τις γκόμενες και τα λεφτά"

"Μπήκα στο θέατρο για τις γκόμενες ...

Εξομολογήθηκε στην εκπομπή Πρωινό mou

Σε ηλικία 20 ετών μπήκε στο χώρο της υποκριτικής για να κάνει εξώφυλλα, να έχει όποια γυναίκα θέλει και να βγάλει χρήματα. Σήμερα είναι καταξιωμένος ηθοποιός με σπουδαίες δουλειές στο ενεργητικό του και φτύνει όλο αυτό που κάποτε ονειρευόταν.

Ο Χρήστος Λούλης εξομολογήθηκε στην εκπομπή Πρωινό mou : Όταν ήμουν είκοσι χρονών με γοήτευε να με βλέπουν οι γκόμενες, να βγάλω λεφτά, εξώφυλλα, φωτογραφίσεις. Δουλεύοντας με σπουδαίους ανθρώπους στο θέατρο ανακάλυψε μια ολόκληρη χώρα, ένα κόσμο που με γοήτευσε και σιγά σιγά με απορρόφησε. Ακόμη μίλησε και για το αν τον ενοχλεί που δεν αμείβεται όπως θα έπρεπε. Μα δεν είναι δυνατόν να είμαι πρωταγωνιστής του Εθνικού και να ζορίζομαι από μήνα σε μήνα. Κάποιες φορές το λες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight