"Η μεγάλη ΑΕΚ όμως θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε όλα σαν πραγματικά μεγάλη που είναι"
Λίγες ημέρες απομένουν μέχρις ότου ο Απόλλωνας βρεθεί αντιμέτωπος με την ΑΕΚ στη Ζωφριά, το Σάββατο. Απο την Δευτέρα, ωστόσο, έχουν ξεκινήσει οι προκλήσεις απο την πλευρά της "Ένωσης" με δηλώσεις του προέδρου της ΚΑΕ ΑΕΚ Νίκου Γεωργαντζόγλου, που συνεχίστηκαν σήμερα Τρίτη με ανακοίνωση απο τους "κιτρινόμαυρους".
Η Διοίκηση του Απόλλωνα, αποφάσισε να απαντήση στις προκλητικές αναφορές της ΑΕΚ και πριν λίγο, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση: "Το μέγεθος της ΑΕΚ είναι τεράστιο και κάποιοι δυστυχώς για το Ελληνικό μπάσκετ την έχουν «μικρύνει». Θεωρούμε ότι οι άνθρωποι που τώρα την διοικούν έχουν πέσει θύματα «παραπληροφόρησης». Τους πληροφορούμε λοιπόν ότι έχουμε κληθεί να απολογηθούμε στον αθλητικό δικαστή την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 9 π.μ. και όχι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου όπως εσφαλμένα αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσαν.
Ως ένα βαθμό κατανοούμε την αγωνία τους για να επιστρέψει η ΑΕΚ εκεί που ανήκει, δηλαδή στην Α1 Εθνική. Η μεγάλη ΑΕΚ όμως θα πρέπει να συμπεριφέρεται σε όλα σαν πραγματικά μεγάλη που είναι! Εμείς στον Απόλλωνα στο παιχνίδι του α’ γύρου, δεν προσπαθήσαμε ούτε να δημιουργήσουμε κλίμα και εντυπώσεις ,πριν και κατά την διάρκεια του αγώνα παρόλο που οι φίλαθλοι της δημιούργησαν φοβερά επεισόδια με τα όποια και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ, και την αντιμετωπίσαμε με τον σεβασμό που αρμόζει σε μια μεγάλη ομάδα όπως είναι και αντί επιλόγου θυμίζουμε απόσπασμα της ανακοίνωσης που είχε εκδώσει η ΑΕΚ πριν το μεταξύ μας παιχνίδι στην Πάτρα: «Η ΚΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί την διοίκηση του Απόλλωνα Πατρών για την παραχώρηση του κλειστού της Περιβόλας, έτσι ώστε να μπορέσει να προπονηθεί η ομάδα μας την Παρασκευή. Επίσης ευχαριστούμε την διοίκηση του Απόλλωνα για την εξασφάλιση 200 εισιτηρίων για το παιχνίδι, τα οποία θα μπορέσουν να προμηθευτούν οι φίλοι της ομάδας μας».
Υ.Γ. Καλή επιτυχία στην ΑΕΚ, το Ελληνικό μπάσκετ την έχει ανάγκη, όχι απλώς να επιστρέψει στην Α1, αλλά να γίνει και πάλι πρωταγωνίστρια!"
Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
Η ανακοίνωση της ΑΕΚ αφορά στην επικείμενη απολογία του Απόλλωνα Πάτρας και αναφέρει: "Θα υπάρξει "εκπαίδευση" και για τους άλλους; Θυμίζουμε ότι για μία καρέκλα που είχε πέσει στο παιχνίδι ΑΕΚ-Πανελευσινιακός η ομάδα μας είχε τιμωρηθεί με τρεις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών. Αύριο (Τετάρτη 1/2/2012) περιμένουμε να δούμε αν ο αθλητικός δικαστής θα «εκπαιδεύσει» και την ομάδα του Απόλλωνα Πατρών για τα μεγάλης έκτασης επεισόδια που έγιναν στο παιχνίδι Απόλλωνας Πατρών-ΟΦΗ. Είναι φανερό ότι την ομάδα της Πάτρας την «χαϊδεύουν» σε όλα τα επίπεδα. Ας ελπίσουμε ότι αυτό αύριο θα αλλάξει".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr