Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει από θύμα, θύτης

Αλέκα Παπαρήγα: Ο λαός να γίνει από θύμα, θύτης

Η Γ.Γ. του ΚΚΕ κάλεσε τους πολίτες να εμπιστευτούν τις προτάσεις του κόμματος

Κάλεσμα στο λαό με τη συμμετοχή του στις απεργιακές κινητοποιήσεις να ανατρέψει την κυβέρνηση για να μην ψηφιστεί η δανειακή σύμβαση απηύθυνε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, τονίζοντας ότι τα ψέματα τελείωσαν και ότι πλέον η ευθύνη είναι ατομική. Όπως είπε, οι πολίτες πρέπει να εμπιστευτούν πια τις κατευθύνσεις και τις προτάσεις του ΚΚΕ.

«Ο λαός», πρόσθεσε, «πρέπει να μην αισθάνεται θύμα, πρέπει να γίνει ο θύτης, να μετατρέψει σε θύματα τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ το ΛΑΟΣ, όλοι αυτοί πρέπει να πληρώσουν ακριβά».

Η κ. Παπαρήγα τόνισε ακόμη ότι εάν ο λαός «θέλει να γλιτώσει από την τρόικα, πρέπει να παλέψει για την αποδέσμευση της Ελλάδας από την ΕΕ

Πρέπει να εκμηδενίσει της δύναμη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και να παρεμποδίσει ψεύτικες λύσεις που του προτείνουν».

Επιπλέον, σημείωσε ότι με την ανατροπή της κυβέρνησης και την διεξαγωγή εκλογών «πρέπει να γίνει ένα βαθύ ρήγμα που ταυτίζεται με την συμπόρευση με το ΚΚΕ».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις