Ο φωτογραφικός φακός του Flashstar ήταν εκεί για εσάς…!!!
Το Queen στα Ψηλά Αλώνια επέλεξε ο Αλέξης Γεωργούλης και η παρέα του για να πιούν τον απογευματινό τους καφέ. Φιλικός και με διάθεση για χιούμορ μίλησε στο Flashstar για τα επαγγελματικά του σχέδια.
Παρόλο που διανύουμε μια περίοδο στην οποία και η τηλεόραση περνάει «κρίση» ο ίδιος έχει δεχθεί αρκετές επαγγελματικές προτάσεις στις οποίες δεν μπορεί να πει το «ναι» μιας και o τόπος διαμονής του είναι εκτός συνόρων.
Ωστόσο ο ίδιος που αγαπά την υποκριτική δεν την εγκαταλείπει αντιθέτως δεν αφήνει καμία ευκαιρία να πάει χαμένη και μάλιστα η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί θα είναι έτοιμη σε τρεις εβδομάδες περίπου και θα κάνει το άνοιγμα στο Los Angeles Greek Film Festival.
Ο τίτλος είναι Green Story και πρόκειται για την βιογραφία του Van Vlahakis, ενός Έλληνα μετανάστη ο οποίος έφτασε στην Αμερική έχοντας στις τσέπες του μόνο 22$ και τελικά κατάφερε να ιδρύσει μια οικολογική εταιρεία εκατομμυρίων δολλαρίων με προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον.
O Αλέξης Γεωργούλης φωτογραφήθηκε με τα κορίτσια από το Queen Κατερίνα, Ολυμπία, Μαρία, Βίβιαν, αλλά και με την μια εκ των δυο ιδιοκτητών του cafe Σοφία Λαλιώτη.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr