Οι δράστες γάζωσαν με πυροβόλα όπλα τα θύματά τους
Πρωτοφανής, για τα κυπριακά δεδομένα, μαφιόζικη εκτέλεση πέντε ανθρώπων έγινε τα ξημερώματα στην Αγία Νάπα. Θύματα είναι οι φρουροί ασφαλείας επιχειρηματία, τρεις Κύπριοι και δύο Ρουμάνοι.
Σύμφωνα με το ΡΙΚ, οι πέντε φρουροί επέβαιναν σε αυτοκίνητο, το οποίο βρισκόταν σε δρόμο κοντά στην πλατεία της Αγίας Νάπας.
Οι δράστες, οι οποίοι τους είχαν στήσει καρτέρι, τους «γάζωσαν» με πυροβόλα όπλα.
Μετά την επίθεση, το αυτοκίνητο των θυμάτων συνέχισε ανεξέλεγκτο την πορεία του, προσέκρουσε σε σταθμευμένο όχημα και ακινητοποιήθηκε.
Τέσσερα από τα θύματα, τα οποία έφεραν τραύματα στο κεφάλι και το στήθος, άφησαν την τελευταία τους πνοή στη σκηνή του επεισοδίου. Ο πέμπτος ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr