Κατηγορία : Μοντέρνα κουζίνα Νο28
Τα κολοκυθάκια τα έχουμε συνηθίσει σε μερικά γνωστά πιάτα, ας δούμε μια διαφορετική και νόστιμη, κατάλληλη για μεζέ ,αλλά και κυρίως πιάτο , συνταγή.
Υλικά
2-3 κολοκυθάκια ψιλοκομμένα σε κυβάκια
5-6 φέτες μπέικον ψιλοκομμένες
2 ντομάτες ψιλοκομμένες
1 κουτ. σούπας ντομάτα πελτέ
1 ποτηράκι κόκκινο κρασί
Ελαιόλαδο
Θυμάρι
Αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση
Σε ελάχιστο λάδι σοτάρουμε το μπέικον. (Αν έχουμε αντικολλητικό σκεύος μπορούμε να σοτάρουμε μόνο του το μπέικον γιατί θα βγάλει λίπος από μόνο του).
Προσθέτουμε τα κολοκυθάκια και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσουν.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να σιγοβράσουν για λίγο.
Προσθέτουμε τον πελτέ, την ντομάτα, το θυμάρι και αλατοπιπερώνουμε.
Αφήνουμε να σιγοβράσουν μέχρι να γίνουν.
Καλή απόλαυση!
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr