Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Sylvester Stallone: "Εκλιπαρώ να σεβαστείτε την μνήμη του γιου μου"

Sylvester Stallone: "Εκλιπαρώ να σε...

δήλωσε συντετριμμένος από το θάνατο του γιου του, Sage Stallone

O Sylvester Stallone μίλησε στο δίκτυο «TMZ» και δήλωσε συντετριμμένος από το θάνατο του γιου του, Sage Stallone και ζήτησε να σταματήσουν οι εικασίες και αναφορές που αμφισβητούν τις συνθήκες του θανάτου του γιου του.

O Stallone παραχώρησε τη συγκεκριμένη φωτογραφία, που τραβήχτηκε το 1991 από το διάσημο φωτογράφο, Bruce Weber, και υποστήριξε: "Όταν ένας γονέας χάνει ένα παιδί, δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος. Ως εκ τούτου, εκλιπαρώ τους ανθρώπους να σέβονται τη μνήμη του ταλαντούχου γιου  μου και αισθάνομαι συμπόνια για την αγαπημένη  μητέρα του, Sasha"

Συνεχίζει λέγοντας: «Αυτή η οδυνηρή απώλεια θα είναι αισθητές για το υπόλοιπο της ζωής μας. O Sage ήταν το πρώτο παιδί μας και το κέντρο του κόσμου μας, και ταπεινά εκλιπαρώ να αφήσουν την μνήμη του  γιου μου να αναπαυτεί εν ειρήνη».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight