Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με τον Α. Ρουπακιώτη
Το τρίπτυχο δικαιοσύνη, διαφάνεια και ανθρώπινα δικαιώματα βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης μεταξύ του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη και του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.
Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση, ο κ. Κουβέλης, χαρακτήρισε «γόνιμη» τη συνεργασία που είχε με τον κ. Ρουπακιώτη και υπογράμμισε την ανάγκη διαμόρφωσης και εφαρμογής θεσμών διαφάνειας, προκειμένου, όπως είπε «η διαφάνεια να αποτελεί συστατικό της ασκούμενης πολιτικής για την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος».
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ σημείωσε επίσης ότι υπάρχουν υπαρκτά ζητήματα που έχουν σχέση με τα καταστήματα φύλαξης, αλλά και με την απονομή της δικαιοσύνης, τα οποία και πρέπει να αντιμετωπιστούν. Επισήμανε τέλος ότι «σταθερή και αταλάντευτη αναφορά» πρέπει να είναι τα ανθρώπινα δικαιώματα, οι ατομικές ελευθερίες, αλλά και τα συλλογικά δικαιώματα.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr