Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάλυπταν επί 2,5 χρόνια τον παιδόφιλο καθηγητή!!!

Κάλυπταν επί 2,5 χρόνια τον παιδόφιλο καθηγητή!!!

Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη

Απίστευτη είναι η επιείκεια που επέδειξε στον παιδόφιλο καθηγητή γυμνασίου το πειθαρχικό συμβούλιο του Υπουργείου Παιδείας. Ο καθηγητής προκάλεσε σοκ στην κοινή γνώμη, με την αποκάλυψη  ότι είχε εγκαταστήσει τέσσερις κρυφές κάμερες σε αίθουσα διδασκαλίας και κατέγραφε τα εσώρουχα μαθητριών σε ώρα διδασκαλίας.

Ο εκπαιδευτικός τέθηκε με  απόφαση του Υπουργού Παιδείας κ. Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου σε αργία, αλλά στο παρελθόν,  παρότι είχε τιμωρηθεί με δύο εξάμηνες παύσεις για παρεμφερείς πράξεις, για τις οποίες είχε ασκήσει έφεση, δίδασκε κανονικά!

Ο συγκεκριμένος εκπαιδευτικός αξίζει να σημειωθεί ότι συνελήφθη τον Ιανουάριο του 2010 στη Θεσσαλονίκη, καθώς  σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκε πλήθος αρχείων παιδικής πορνογραφίας, τα οποία λόγω μεγάλου όγκου έκαναν 2,5 χρόνια να τα αναλύσουν οι αρμόδιες διωκτικές αρχές.

 

Όμως το πειθαρχικό συμβούλιο, το οποίο  αποτελείται από συναδέλφους του, περιορίσθηκε  να τον τιμωρήσει με την ποινή της εξάμηνης διαθεσιμότητας, με την οποία προβλεπόταν με το προηγούμενο πειθαρχικό δίκαιο μόνο η περικοπή του μισθού  κατά ένα τέταρτο. Ποινή που επίσης δεν εκτελέσθηκε καθώς  ο 44χρονος καθηγητής άσκησε έφεση…

 

Τελικά, η μοναδική «ποινή»  που του επιβλήθηκε ήταν η διοικητική απόφαση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας να μετατεθεί από το γυμνάσιο του Αιγινίου στο τμήμα αρχειοθέτησης της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας στην Κατερίνη για λόγους «αλλαγής περιβάλλοντος».

 

Με τον τρόπο αυτό δεν ερχόταν  σε επαφή με μαθητές, αλλά ουσιαστικά επιβραβεύθηκε με το να εισπράττει κανονικά τον μισθό του χωρίς να παράγει εκπαιδευτικό έργο.

 

Η εισαγγελία πάντως αναμένει τη νέα έκθεση  της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ώστε να κρίνει αν θα πρέπει να ασκηθεί και συμπληρωματική δίωξη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Ειδήσεις