Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2025 TRAVEL WEST FORUM 2025 ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έγινε πατέρας ο Θανάσης Πάτρας

Έγινε πατέρας ο Θανάσης Πάτρας

Η σύζυγός του Κατερίνα του χάρισε ένα υγιέστατο κοριτσάκι

Χαρές και πανηγύρια για τον Θανάση Πάτρα. Σήμερα το πρωί υποδέχθηκαν μαζί με την σύζυγό του Κατερίνα Παγώνη το πρώτο τους παιδάκι. Η σύζυγος του παρουσιαστή έφερε σήμερα το πρωί στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Σύμφωνα με το yupiii, ο Θανάσης ξέσπασε σε κλάματα μόλις αντίκρισε για πρώτη φορά την κόρη του, ενώ και εκείνος και η σύζυγός του πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Από τις πρώτες που έσπευσαν στο μαιευτήριο για να συγχαρούν το ζευγάρι, ήταν η Νάντια Μπουλέ που διατηρεί στενές σχέσεις με το ζευγάρι, μετά από τη συνεργασία της με το Θανάση Πάτρα στο Elatte.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight