Επίσης ευχαρίστησε τον κόσμο που βρέθηκε στην Περιβόλα
Ο Απόλλωνας γνώρισε αναμενόμενη ήττα (69-88) από τον Ολυμπιακό, αλλά η πατρινή ομάδα ήταν ανταγωνιστική κάτι που τόνισε και ο Γιάννης Λιανός, στις δηλώσεις του στην κρατική τηλεόραση.
"Πρώτα απ' όλα αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι σαν γιορτή. Θέλαμε να δείξουμε ότι μπορούμε να παρουσιαστούμε ανταγωνιστικοί, παλέψαμε στο μεγαλύτερο διάστημα και πιστεύω ότι βγήκαμε πιο δυνατοί από αυτό το ματς", τόνισε αρχικά ο Γιάννης Λιανός και στην συνέχεια είπε:
"Έρχεται το παιχνίδι με τον Ίκαρο Καλλιθέας που είναι σημαντικό για εμάς. Θα πρέπει να κρατήσουμε τα καλά στοιχεία που έχουμε δείξει και να δούμε τα λάθη, ώστε να φτάσουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στον στόχο μας. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι κοντά μας".
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr