Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σωτήρης Καλυβάτσης: "Ήμουνα… χαλασμένος από μικρός"

Σωτήρης Καλυβάτσης: "Ήμουνα… χαλασμ...

Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του entert

"MaZi" με την Μαρία Μπεκατώρου στην εκπομπή του entertv.gr βρέθηκε ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Ο γνωστός καλλιτέχνης κάθισε στον καναπέ της Μαρίας και μίλησε για όλα, με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, αποκαλύπτοντας πτυχές του χαρακτήρα του που δεν γνωρίζαμε.

Ο ίδιος μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στη Θεσσαλονίκη, ενώ αποκάλυψε ότι είχε πάντα όνειρο να ζει σε σκάφος. "Ήμουνα… χαλασμένος από μικρός" δήλωσε με το χιούμορ που τον χαρακτηρίζει, μιλώντας για τα καλοκαίρια του στις κατασκηνώσεις της ΧΑΝΘ, όπου ψυχαγωγούσε τα άλλα παιδιά. Μίλησε για την γνωριμία του με τον Αντώνη Κανάκη, αλλά και με τον Αντώνη Παραρά, με τον οποίο ήταν παιδικοί φίλοι.

"Η θάλασσα με γοητεύει. Από μικρός έκανα ιστιοπλοΐα και έτσι είχα την επαφή και μεγαλώνοντας, αφού μου δόθηκε και η ευκαιρία, το αποφάσισα…" είπε σχετικά με το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια μένει στο σκάφος του.

"Δεν μπαίνω στη διαδικασία να κάνω κάτι αν δεν γουστάρει και η ψυχή μου… Όλα έχουν τα ωραία τους και το γούστο τους" δήλωσε ο Σωτήρης Καλυβάτσης και συμπλήρωσε "Μία όποια να 'ναι εκπομπή στην τηλεόραση, για να είμαι στην τηλεόραση δεν με απασχολεί. Θα ήθελα να κάνω κάτι που να με γεμίζει. Και με το σκάφος έχω φτιάξει ένα μικρό τύπου ντοκιμαντέρ, που έχει να κάνει με μικρά νησιά και με τη ζωή μέσα στο σκάφος, αλλά στην όμορφη χώρα μας, δεν ενδιαφέρεται κανείς για αυτά. Δηλαδή, με παραγωγές που είχα έρθει σε επαφή, μου είχαν πει: "Να πάμε, αλλά να πάρουμε και κανένα γκομενάκι να δείχνουμε τα μπαρ"… Είμαστε "καμμένοι", οπότε σκέφτομαι τώρα να τα δώσω στο εξωτερικό…".

Ο ίδιος μίλησε για την αγάπη του στη μαγειρική, ενώ αποκάλυψε ότι έχει δουλέψει και ως βοηθός μάγειρα. Όσο για το αν θα έκανε πρωινό, είπε "Με τη μορφή που έχουν τα πρωινά, δεν νομίζω ότι με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο”. Μιλώντας για την τηλεόραση είπε ότι δεν γίνονται πια πράγματα και συμπλήρωσε "Πολύ πιθανό να με δεις σε κάποιο τούρκικο σίριαλ. Σουλεϊμάς…ο Μεγαλοντολμάς!".

"Όλοι πιασμένο το έχουν το νόημα εκτός από εμάς, γιατί εμείς νομίζουμε ότι είμαστε το νόημα" είπε. Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια και παιδιά, ανέφερε "Με "κολλάνε" πολύ οι συνθήκες της ζωής μας και η νοοτροπία στη χώρα μας. Είναι πολύ ενοχλητικό… Να κάνεις το παιδί και από τι να το προστατεύσεις;".

Ο ίδιος μίλησε για τις ευτυχισμένες επαγγελματικές του στιγμές, αλλά και για την σχέση του με την Αντιγόνη Ψυχράμη, με την οποία ήταν ζευγάρι για τρία χρόνια. "Μ’αρέσει να είμαι ανεξάρτητος, αλλά αν είμαι με μία κοπέλα, είμαι εκεί" παραδέχτηκε και συνέχισε "Θέλω ο σύντροφός μου να ζει μαζί μου, όπως ζει και μόνος του, να αισθάνεται τόσο άνετα. Αν τυχόν μπαίνουν οι διαδικασίες αυτές οι γνωστές προτιμώ να ζω μόνος μου, να ψοφήσω μόνος μου και ας με βρουν από τη μυρωδιά!".

"Αυτό που δίνει νόημα στη ζωή μας είναι ο θάνατός μας. Αν ζούσαμε για πάντα, τι νόημα θα είχε όλο αυτό; Αλλά επειδή είμαστε με ημερομηνία λήξης, οφείλουμε να ζούμε τη ζωή μας" δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε "Έχω φοβίες, αλλά πιο πολύ φοβάμαι τον εαυτό μου".

"Είμαστε σαν λαός ιδιαιτέρως ενοχικοί και αυτό το καταλαβαίνεις όταν βγαίνεις έξω. Είναι σαν να ντρεπόμαστε που υπάρχουμε" είπε. Μίλησε, δε και για το γεγονός ότι, όπως είπε, δημιουργήσαμε ανάγκες τις οποίες δεν είχαμε.

Ο Σωτήρης Καλυβάτσης μίλησε και για τον γάμο, ενώ παραδέχτηκε ότι δεν θέλει να συμβιβαστεί και ότι είναι υπέρ της συμβίωσης αν βρεθεί το κατάλληλο άτομο.

 

Πηγή: entertv.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight