Μετά τις 20 Μαΐου ο προμηθευτής φαρμάκων του ΟΚΑΝΑ, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), θα είναι σε θέση να παραδώσει τις νέες παραγγελίες μεθαδόνης στον ΟΚΑΝΑ
Μετά τις 20 Μαΐου ο προμηθευτής φαρμάκων του ΟΚΑΝΑ, το Ινστιτούτο Φαρμακευτικής Έρευνας και Τεχνολογίας (ΙΦΕΤ), θα είναι σε θέση να παραδώσει τις νέες παραγγελίες μεθαδόνης στον ΟΚΑΝΑ, γεγονός που σημαίνει ότι μέχρι τότε ο οργανισμός θα πρέπει να καλύψει τις ανάγκες με τα αποθέματα.
Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στους κόλπους του ΟΚΑΝΑ, καθώς τα αποθέματα φαίνεται πως δεν επαρκούν.
Σύμφωνα με πληροφορίες, για τους ανωτέρω λόγους υπάρχουν μονάδες του ΟΚΑΝΑ στις οποίες έχει μειωθεί κατά 10% η ημερήσια δόση μεθαδόνης των θεραπευομένων.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr