Κουβά με καυτερή σάλτσα τσίλι πέταξε στο κεφάλι επίδοξου ληστή στο Σίδνεϊ υπάλληλος εστιατορίου
Κουβά με καυτερή σάλτσα τσίλι πέταξε στο κεφάλι επίδοξου ληστή στο Σίδνεϊ υπάλληλος εστιατορίου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα.
Έναν «καυτερό» ληστή συνέλαβαν οι αρχές του Σίδνεϊ, όταν μετά από κλήση που έλαβαν στο τηλεφωνικό κέντρο της αστυνομίας, έσπευσαν σε ένα εστιατόριο όπου ανακάλυψαν τον εγκληματία «λουσμένο» με τσίλι. Σύμφωνα με τις αναφορές, μία υπάλληλος του εστιατορίου, στην προσπάθειά της να αμυνθεί, πέταξε ένα ολόκληρο κουβά με την καυτερή σάλτσα στο κεφάλι του ληστή.
Ο 24χρονος επίδοξος εγκληματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα και αναμένεται τη Δευτέρα να εμφανιστεί στο δικαστήριο, προκειμένου να απαντήσει στις κατηγορίες για επίθεση με πρόθεση τη ληστεία.
Όπως αποκάλυψε η αστυνομία, ο άντρας κατάφερε να ανοίξει την ταμειακή μηχανή του καταστήματος και να πάρει τα λεφτά που βρίσκονταν μέσα. «Η 27χρονη υπάλληλος άρπαξε ένα κουβά με τσίλι και τον πέταξε στο πρόσωπο του άνδρα, αναγκάζοντάς τον να πέσει στο πάτωμα», δήλωσε ο επιθεωρητής της αστυνομίας, Ραλφ Ντιν.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr