Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Ανοδικά 1,29 % έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

Ανοδικά 1,29 % έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών

H αξία των συναλλαγών στα 51,160 εκ

Ανοδικά έκλεισε το Χρηματιστήριο Αθηνών, καθώς ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης διέλυσε προς το παρόν τα σύννεφα της πολιτικής αστάθειας στη χώρα.

O  γενικός δείκτης τιμών έκλεισε στις 840,71 μονάδες σημειώνοντας άνοδο σε ποσοστό 1,29%, ενώ η αξία των συναλλαγών διαμορφώθηκε στα 51,160 εκατομμύρια ευρώ.

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης σημείωσε άνοδο σε ποσοστό 1,04%, ενώ ο δείκτης της μεσαίας κεφαλαιοποίησης ενισχύθηκε σε ποσοστό 4,58%.

Από τις μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης τη μεγαλύτερη άνοδο κατέγραψαν οι μετοχές της Βιοχάλκο ΒΙΟΧΚ+11,08% (+11,08%), της Σωληνουργεία Κορίνθου (+10,95%), της ΔΕΗ ΔΕΗ+8,80% (+8,80%), της Πειραιώς (+5,60%), της MIG (+5,45%) και της ΕΥΔΑΠ ΕΥΔΑΠ+5,17%(+5,17%).

Ανοδικά κινήθηκαν 74 μετοχές, 52 πτωτικά και 25 παρέμειναν σταθερές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Αγορά