Με ελεύθερη μεταγραφή από την Καβάλα, λόγω του υποβιβασμού της στη Δ' Εθνική
H ΠΑΕ Παναχαϊκή ανακοίνωσε την απόκτηση του αμυντικού χαφ Στέλιου Μαραγκού. Ο αθλητής είναι γεννημένος το 1989 και αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή από την ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα.
Πέρυσι αγωνίστηκε στο δεύτερο γύρο ως δανεικός από την ΠΑΕ ΝΕΑ Καβάλα στην ΠΑΕ Δόξα Δράμας και επέστρεψε μόλις τελείωσε η σεζόν 2010-2011 στην ΠΑΕ Καβάλα μένοντας ελεύθερος λόγο του υποβιβασμού της ΠΑΕ Καβάλας στην Δ Εθνική.
Ο Στέλιος Μαραγκός είχε δικαίωμα μεταγραφής, κατόπιν αδείας της ΕΠΟ, μέχρι την προσεχή Δευτέρα και αυτήν την δυνατότητα εκμεταλλεύτηκε η ΠΑΕ Παναχαϊκή.
"Έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες επαρχιακές ομάδες, πιστεύω πως θα δικαιώσω τον πρόεδρο και τους ανθρώπους που με επέλεξα. Χρειάζομαι ένα μικρό περιθώριο για να ενσωματωθώ με την ομάδα και να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του προέδρου και αυτής της μεγάλης ομάδας" δήλωσε ο Μαραγκός.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr