Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αιγιάλεια: Την Κυριακή η νέα λαϊκή συνέλευση από την κίνηση φορέων κατά του χαρατσιού της ΔΕΗ

Αιγιάλεια: Την Κυριακή η νέα λαϊκή συνέλ...

Το θέμα θα κυριαρχήσει στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ.

Το ειδικό τέλος ακινήτων μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και σε τοπικό πια επίπεδο, με τις αντιδράσεις να εντείνονται μέσω της Κίνησης φορέων και πολιτών της Αιγιάλειας. Το θέμα θα κυριαρχήσει στην τακτική συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 7.30 το απόγευμα, με 78 θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Όπως έγινε γνωστό, στην Κίνηση των φορέων προστέθηκαν το τελευταίο διάστημα και οι «φωνές» κορυφαίων επιστημονικών συλλόγων της περιοχής, όπως ο Δικηγορικός, Ιατρικός, Φαρμακευτικός, που στέκονται αλληλέγγυοι στους πολίτες που αδυνατούν να πληρώσουν το νέο χαράτσι.

«Οι κινητοποιήσεις μας που έγιναν μέχρι σήμερα, είχαν ως αποτέλεσμα την αντιστροφή του κλίματος, δεσμεύοντας την ΔΕΗ πως δεν θα προβεί σε καμμία διακοπή ρεύματος συμπολίτη που δεν πληρώνει το «χαράτσι».

Σπάσαμε την σιωπή του Δημάρχου Αιγιαλείας, της δημοτικής Αρχής, και της μείζονος Αντιπολίτευσης, ΥΠΟΧΡΕΩΝΟΝΤΑΣ τους να εισαχθεί το θέμα για το χαράτσι στο τιμολόγιο της ΔΕΗ στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο” σημειώνουν οι πολίτες που συμμετέχουν στην κίνηση και συμπληρώνουν: “Καταγγέλλουμε τους προαναφερθέντες τοπικούς άρχοντες, γιατί κώφευσαν στο πρόβλημα του Δημότη, αρνούμενοι να συγκαλέσουν έκτακτο δημοτικό Συμβούλιο, όπως τους ζητήσαμε, εξαιρουμένων επτά δημοτικών συμβούλων που το αποδέχθηκαν.”

Παράλληλα, η Κίνηση Φορέων και Πολιτών κατά των έκτακτων τελών, πραγματοποιεί τη 2η ανοιχτή λαϊκή συνέλευση, την Κυριακή 27 Νοεμβρίου στις 7 το απόγευμα στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου, ώστε να διαμορφωθούν οι άξονες της αγωνιστικής, όπως τη χαρακτηρίζουν, παρουσίας τους στο Δημοτικό Συμβούλιο της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις