Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μεγάλη επιτυχία για ομάδα Πατρινών σε διεθνή διαγωνισμό

Μεγάλη επιτυχία για ομάδα Πατρινών σε δι...

5η θέση για την ομάδα airsoft "PELOPS"

Την 5η θέση κατέκτησαν τελικά οι Πατρινοί σε διεθνή διαγωνισμό βίντεο που διοργάνωσε εταιρεία προϊόντων airsoft. Χαρακτηριστικό αποτελεί το γεγονός οτι παρά την πρωτιά που κέρδισε το βίντεο στο youtube, δεν είχε την κατάταξη που όλοι περιμέναμε.

Σύμφωνα με πληροφορίες το τελικό αποτέλεσμα και η θέση που κατέλαβε το Ελληνικό βίντεο έγκειται στο γεγονός ότι δεν υπήρξε αρκετή προβολή του λογότυπου της εταιρείας.

Παρόλα αυτά όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο Ανδρέας Σταυρόπουλος, μέλος της PELOPS, η δουλειά που έγινε δεν αφορούσε τη κατάληψη της πρώτης θέσης με σκοπό κάποιο χρηματικό έπαθλο η οτιδήποτε άλλο αλλά το μόνο που επιδίωξαν, και τελικά το κατάφεραν, ήταν να γίνει γνωστότερο το άθλημα της αεροσφαίρισης. Σας παραθέτουμε την δήλωση του μέλους της PELOPS στην σελίδα του greekairsoft στο facebook:

"Τα αποτελέσματα από το διαγωνισμό της G&G βγήκαν η PEL-OPS κέρδισε το "Nominated Masterpiece" !
Θέλουμε να ευχαριστούμε όλους όσους μας ψηφισαν και κυρίως την Ελληνική κοινότητα αεροσφαίρισης αποδεικνύοντας πως άμα αυτή είναι ενωμένη μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα .
Πρωταρχικός μας στόχος δεν ήταν να πάρουμε κάποιο βραβείο αλλα να αναδείξουμε στο εξωτερικό το Ελληνικό airsoft και το καταφέραμε αυτό βλέποντας τα εκατοντάδες μηνύματα που μας έχουν έρθει από ομάδες του εξωτερικού. Ευχαριστούμε και πάλι για την βοήθεια!"

Συγχαρητήρια και απο εμάς παιδιά!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight