Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η ΚΟΕ καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

Η ΚΟΕ καταγγέλλει ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ

Κάνει λόγο για προβοκάτσια

Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση σχετικά με τα σημερινά επεισόδια στην Αθήνα:

"Η Κομμουνιστική Οργάνωση Ελλάδας καταγγέλλει την προβοκάτσια που έστησαν από κοινού ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Χ. Παπουτσής και ο ακροδεξιός βουλευτής του ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδης, στοχοποιώντας την ΚΟΕ και κατ’ επέκταση τον Συριζα για τα επεισόδια σε βάρος του Χ. Παναγόπουλου. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ συγκυβερνά με τον Καρατζαφέρη, και στις κοινοβουλευτικές ψηφοφορίες και στην προβοκάτσια.

Είναι γνωστό ότι η ΚΟΕ έχει ριζικά διαφορετική γραμμή από την ηγεσία της ΓΣΕΕ, ειδικά σε αυτή την περίοδο όπου οι εργαζόμενοι αντιμετωπίζουν τη μεγαλύτερη επίθεση της μεταπολίτευσης. Αυτή την γραμμή όμως, είναι επίσης γνωστό, ότι η ΚΟΕ την παλεύει με τους δικούς της όρους, με τους τρόπους που επιλέγει η αριστερά, μαζικά και πολιτικά, μέσα στους εργασιακούς χώρους και στην κοινωνία.

Είναι ντροπή, τη μέρα που ενταφιάζονται νομοθετικά μέσα στη Βουλή με τις ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ οι κατακτήσεις ενός αιώνα, να σπεύδουν οι εκπρόσωποι των Βρυξελλών, με φτηνά κόλπα να κρύψουν τις τεράστιες ευθύνες τους.

Όλοι στο δρόμο μέχρι να ακυρωθούν όλα τα μέτρα και να καταργηθεί το Σύμφωνο Σταθερότητας".

Ανακοίνωση της ΚΟΕ για τη σημερινή διαδήλωση και την επίθεση στον Μ. Γλέζο

"Η ΚΟΕ χαιρετίζει τις μεγάλες, μαζικές διαδηλώσεις που έγιναν σε όλη την Ελλάδα ενάντια στα μέτρα της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ. Οι διαδηλώσεις αυτές πρέπει να είναι η αρχή ενός μεγάλου πανεργατικού – κοινωνικού ξεσηκωμού, για να πληρώσει ακριβά η κυβέρνηση το κόστος από την άγρια πολιτική των Βρυξελλών. Ο λαός με τη σημερινή μαζική και μαχητική στάση στέλνει μήνυμα στην κυβέρνηση: Θα μείνετε ή εσείς ή τα μέτρα.

Η ΚΟΕ καταγγέλλει τον τραυματισμό του Μ. Γλέζου από τα ΜΑΤ μπροστά στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη καθώς και τον προπηλακισμό της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Εφτά δεκαετίες μετά τη ναζιστική κατοχή, ο Μ. Γλέζος δέχεται τα δακρυγόνα των πολιτικών υπαλλήλων του Βερολίνου. Η εκτός ορίων συμπεριφορά των οργάνων της «Προστασίας του Πολίτη» είναι αντίστοιχη με την εκτός ορίων κατάσταση οικονομικής και κοινωνικής ασφυξίας που η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ επιβάλει στη χώρα.

Η ΚΟΕ καλεί σε ακόμη μεγαλύτερες, μαζικότερες, μαχητικότερες κινητοποιήσεις. Η σημερινή μέρα ήταν μια μάχη. Ο αγώνας όμως συνεχίζεται. Όλοι στο δρόμο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτή η φωτογραφία πρέπει να σας κάνει να ντρέπεστε κ. Χρυσοχοΐδη

Συγνώμη των αστυνομικών στον Μανώλη Γλέζο

Καταδικάζει τα επεισόδια η κυβέρνηση

Τα ΜΑΤ "χτύπησαν" τον Μανώλη Γλέζο, οι διαδηλωτές τον Γιάννη Παναγόπουλο

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις