Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Καλούνται να καταταγούν οι στρατεύσιμοι της 2012 Α' ΕΣΣΟ

Καλούνται να καταταγούν οι στρατεύσιμοι ...

Τι αναφέρει ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Με εγκύκλιο διαταγή του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, καλούνται να καταταγούν στο Στρατό Ξηράς με την 2012 Α΄ ΕΣΣΟ, από 23 έως 24 Ιαν 12 οι στρατεύσιμοι από αναβολή υγείας και από 30 Ιαν έως 2 Φεβ 12 οι υπόλοιποι στρατεύσιμοι, όπως παρακάτω:

α. Οι στρατεύσιμοι κλάσεως 2013 (έτος γεννήσεως 1992) που είναι εγγεγραμμένοι ή αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αττικής (μόνο της περιφερείας της Στρατολογικής Υπηρεσίας (ΣΥ) Αττικής και της περιφερείας της ΣΥ Αθηνών με κωδ. Σ.Α. 156), Έβρου, Θεσσαλονίκης (μόνο των στρατευσίμων με κωδ. Σ.Α. 155), Πιερίας, Ροδόπης (μόνο του Δήμου Κομοτηνής) και Χανίων.

β. Οι στρατεύσιμοι κλάσεως 2014 (έτος γέννησης 1993) που είναι εγγεγραμμένοι ή είναι αδήλωτοι στα μητρώα αρρένων των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Ευρυτανίας, Ιωαννίνων και Πέλλας.

γ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων 1989 έως και 2013 (έτη γέννησης 1968 έως και 1992), από όλους τους Νομούς που υπέχουν υποχρέωση στράτευσης και είναι κατηγοριών πρώτης έως τετάρτης (Ι/1 έως και Ι/4), πλήρους ή μειωμένης θητείας, ανεξάρτητα αν έχουν τελειώσει ή όχι τη βασική ή ειδική εκπαίδευση και οι λόγοι της υποχρέωσής τους για κατάταξη δημιουργήθηκαν στο διάστημα από 1 Αυγ 11 έως 31 Οκτ 11.

δ. Οι στρατεύσιμοι των κλάσεων της παραγράφου 1γ της παρούσας που έτυχαν αναβολής κατατάξεως για λόγους υγείας, εφόσον η ημερομηνία λήξεώς της περιλαμβάνεται στο διάστημα από 1 Νοε 11 έως 31 Δεκ 11.

2. Περισσότερες πληροφορίες για τα Κέντρα Κατάταξης, τις ακριβείς ημερομηνίες και τις υποχρεώσεις αυτών που καλούνται για κατάταξη, παρέχονται από τις κατά τόπους Στρατολογικές Υπηρεσίες.

3. Οι καλούμενοι κατά την κατάταξή τους να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε το δελτίο της αστυνομικής τους ταυτότητας, το Σημείωμα Κατάταξης, το Ατομικό Βιβλιάριο Νοσηλείας τους, αποδεικτικό του Αριθμού Φορολογικού τους Μητρώου (ΑΦΜ) καθώς και ακτινογραφία θώρακα, που θα συνοδεύεται από γνωμάτευση ακτινολόγου ή πνευμονολόγου ιατρού, από οποιοδήποτε στρατιωτικό ή κρατικό νοσοκομείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις