Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

/

Πάτρα: Διαγωνισμός καλύτερου γαλακτομπούρεκου!

Πάτρα: Διαγωνισμός καλύτερου γαλακτομπούρεκου!

Την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Πατρέων – Καρναβάλι  Πάτρας διοργανώνει Διαγωνισμό Ανάδειξης του Καλύτερου Γαλακτομπούρεκου του Πατρινού Καρναβαλιού 2012 στο πλαίσιο στήριξης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.  Για το σκοπό αυτό, προσκαλεί τις ζαχαροπλαστικές  και παρεμφερείς επιχειρήσεις που εδρεύουν στα όρια του Δήμου Πατρέων να συμμετάσχουν στο Διαγωνισμό.

Κάθε συμμετέχων θα παρασκευάσει στο Εργαστήριο ένα ταψί γαλακτομπούρεκο το οποίο θα φέρει στην Ρήγα Φεραίου την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012 στις 19.00 και θα το εκθέσει σε ειδικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί με μέριμνα και ευθύνη της Κοινωφελούς Επιχείρησης.

Η επιτροπή της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Πατρέων -Καρναβάλι Πάτρας, η σύνθεση της οποίας θα ανακοινωθεί  σύντομα, θα δοκιμάσει και θα αναδείξει το καλύτερο γαλακτομπούρεκο του Πατρινού Καρναβαλιού 2012.

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα λάβει σχετικό βραβείο και θα του δοθεί το δικαίωμα εφόσον το επιθυμεί να προχωρήσει σε παρασκευή και πώληση ποσοτήτων γαλακτομπούρεκου από ειδικό περίπτερο  που, με δική του μέριμνα και ευθύνη, θα στηθεί σε κεντρικό σημείο (πλατεία Γεωργίου ή Ρήγα Φεραίου) κατά το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού. Η πώληση θα γίνεται με δική του ευθύνη, με τιμή που θα καθοριστεί μαζί με την Κοινωφελή Επιχείρηση.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr