Τα φρεάτια των καναλιών όμβριων υδάτων υπερχείλισαν λόγω της έντονης βροχόπτωσης
Την υπερχείλιση των καναλιών όμβριων υδάτων που βρίσκονται πέριξ του έργου του βιολογικού καθαρισμού, προσπαθούν να αντιμετωπίσουν αυτή την ώρα συνεργεία του Δήμου Πατρέων και της ΔΕΥΑΠ. Λόγω της βλάβης στα φρεάτια του δικτύου, έχει πλημμυρίσει η παρακείμενη οδός Σουνίου στην Παραλία.
Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο αντιδήμαρχος Γιώργος Σιγαλός, ο οποίος βρίσκεται στο σημείο, τα νερά που έχουν υπερχειλίσει δεν είναι λύματα, αλλά όμβρια ύδατα.
Η βλάβη αποδίδεται, σε πρώτη ανάγνωση, στην έντονη βροχόπτωση που προηγήθηκε όλη τη νύχτα στην περιοχή, ωστόσο πλήρη εικόνα για το τι έφταιξε θα υπάρχει αργότερα.
Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:








Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr