Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αβραμόπουλος-Νταβλούρος- Νάκος σε υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.

Αβραμόπουλος-Νταβλούρος- Νάκος σε υπηρεσ...

Προτεραιότητα της Ν.Δ. η κοινωνική ασφάλεια

Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Δημήτρης Αβραμόπουλος, επικεφαλής κλιμακίου του κόμματος, με τους βουλευτές Αχαΐας, Θανάση Νταβλούρο, Μαγνησίας, Αθανάσιο Νάκο επισκέφτηκαν χθες τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής καθώς και υπηρεσίες της Ελληνικής Αστυνομίας (Ομάδα ΔΙΑΣ, ΥΜΕΤ και ΕΚΑΜ).

Μετά την επίσκεψη ο κ. Αβραμόπουλος δήλωσε: «Η κοινωνική ασφάλεια είναι στις προτεραιότητές μας. Την κοινωνική ασφάλεια, όμως, και την έννομη τάξη την έχει πάρει στα χέρια της η Ελληνική Αστυνομία, η οποία - κάτω από ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες - προστατεύει το δημόσιο συμφέρον, τις ζωές και τις περιουσίες των Ελλήνων πολιτών.

Οι Έλληνες αστυνομικοί, γυναίκες και άνδρες, πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι για την αποστολή τους.

Πάνω απ’ όλα, αυτή την αποστολή, την αναγνωρίζει, τη σέβεται και την τιμά η ελληνική κοινωνία, βλέποντας καθημερινά στους δρόμους και στις πλατείες να αγωνίζονται αυτά τα νέα παιδιά, για να κρατηθεί η κοινωνία συνεκτική. Χρειάζεται, όμως, θωράκιση η αποστολή τους. Χρειάζεται στήριξη».

Ο κ. Αβραμόπουλος αναφέρθηκε στην απαξίωση που έχει χτυπήσει και την ΕΛ.ΑΣ.  τα δύο τελευταία χρόνια και επεσήμανε: «Προβλήματα, όπως η εγκληματικότητα, η τρομοκρατία, η λαθρομετανάστευση αποτελούν μεγάλη απειλή για την ενότητα και τη συνοχή της ελληνικής κοινωνίας και του ελληνικού λαού. Το ρόλο και την αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας τον στηρίζουμε έμπρακτα και ουσιαστικά».

Ακόμη έγινε αναφορά σε θέματα λαθρομετανάστευσης, με στόχο να τελειώσει στην Ελλάδα, όπως ανέφερε ο κ. Αβραμόπουλος, ενώ από την πλευρά του ο κ. Νάκος επεσήμανε «ότι το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, παρότι πολύπλοκο, έχει απλή λύση και πρέπει  πρώτα απ’ όλα, να σταματήσει να είναι μαγνήτης η χώρα μας λαθρομεταναστών».

Ο βουλευτής Αχαΐας της Ν.Δ., Θανάσης Νταβλούρος, τόνισε «Προέρχομαι από την ΕΛ.ΑΣ. και γνωρίζω από πρώτο χέρι ότι τα προβλήματα του κλάδου είναι πολλά και μεγάλα. Δεν μπορεί οι άνθρωποι που καλούνται να προστατεύουν τους πολίτες, να παραμένουν ουσιαστικά οι ίδιοι απροστάτευτοι στους αυξημένους κινδύνους των νέων μορφών εγκληματικότητας. Απαιτείται ασφαλώς και ένα νέο οργανόγραμμα λειτουργίας, ώστε οι αστυνομικοί να αποδεσμευτούν από άσχετες προς το αντικείμενο και την αποστολή τους δράσεις που είναι διοικητικές και γραφειοκρατικές.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις