Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πλατεία Όλγας: Ο τρόμος κάνει τα βράδια βόλτα- Βρέθηκε ακόμη και οπλισμένο, ανασφάλιστο ψαροντούφεκο

Πλατεία Όλγας: Ο τρόμος  κάνει τα βράδια...

Στο σημείο παίζουν παιδιά και μόνο ο τρόμος στην σκέψη για το τι θα μπορούσε να έχει συμβεί, αρκεί

Η πλατεία Όλγας στην Πάτρα, εκεί όπου το πρωί παίζουν παιδιά και χτυπάει ο σφυγμός του κέντρου της πόλης, τα βράδια τείνει να γίνει ο φόβος και ο τρόμος κάθε περαστικού λόγω της δράσης υπόπτων που καταστρέφουν ακόμη και τον δημοτικό φωτισμό για να μην φαίνεται η δράση τους. Κάποιοι έχουν αρχίσει ήδη να την παρομοιάζουν με την πλατεία Ομονοίας καθώς συγκεντρώνει τις πρώτες πρωινές ώρας δεκάδες κακοποιά στοιχεία και ναρκωμανείς.

Τελευταίο...εύρημα, ένα ψαροντούφεκο, οπλισμένο και ανασφάλιστο κρυμμένο στους θάμνους για τις...βραδινές δουλειές, το οποίο όμως κάλλιστα θα μπορούσε να βρει ένα παιδί στο φως της μέρας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα "Πελοπόννησος", το εύρημα έχει θορυβήσει όσους ενημερώθηκαν γι' αυτό. Δεν είναι συνηθισμένο το φαινόμενο να ανακαλύπτεται τυχαία ένα ψαροντούφεκο σε μια πλατεία που σφύζει από ζωή και βρίσκουν σε αυτή φιλόξενο καταφύγιο δεκάδες παιδιά κάθε μέρα. Προκαλεί τρόμο η σκέψη ότι θα μπορούσε να το έχει ανακαλύψει ένα παιδί και από εσφαλμένη χρήση να συνέβαινε ατύχημα. Το ψαροντούφεκο βρέθηκε οπλισμένο και χωρίς την ασφάλεια που κρατάει το καμάκι σε μια απόσταση μετά την εκτόξευση.

Το περιστατικό έχει θορυβήσει τους καταστηματάρχες της περιοχής που βρήκαν και το ψαροντούφεκο. Κάνουν λόγο για απίστευτη ασυδοσία στην πλατεία και χτυπάνε το καμπανάκι του κινδύνου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις