Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

H Lindsay Lohan σε ρόλο πορνοστάρ

H Lindsay Lohan σε ρόλο πορνοστάρ

Η ζωή της Λίντα Λάβλεϊς

Σύμφωνα με πρόσφατα αμερικανικά δημοσιεύματα, ο επόμενος ρόλος της Lindsay Lohan θα είναι αυτός της πορνοστάρ της δεκαετίας του ’70, Λίντα Λάβλεϊς, που έγινε διάσημη από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία «Βαθύ λαρύγγι». Η ταινία θα λέγεται «Inferno» και -σύμφωνα με την ιστοσελίδα Gossip Cop- η παραγωγή της θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Η Λάβλεϊς -ή Λίντα Σούζαν Μπόρμαν, όπως ήταν το πραγματικό της όνομα- γύρισε το «Βαθύ λαρύγγι», την πιο εμπορική ταινία πορνό όλων των εποχών, το 1972. Αργότερα, έγραψε στην αυτοβιογραφία της πως ο πρώην άνδρας της την είχε αναγκάσει να το κάνει, προσθέτοντας πως σε σκηνές τις ταινίας μπορεί κανείς να δει τις μελανιές από τα χτυπήματά του. Τον κατηγόρησε πως -υπό την απειλή όπλου- τη βίαζε και την προωθούσε στην πορνεία και την πορνογραφία. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80, συμμετείχε σε ακτιβιστικές δράσεις εναντίον της βιομηχανίας πορνό.

Η Λάβλεϊς πέθανε το 2002, σε ηλικία 53 ετών, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Είχε αποκτήσει δύο παιδιά από τον δεύτερο άνδρα της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight