Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Μέσι

Η Μπαρτσελόνα θέλει να ανανεώσει το συμβ...

Ο Αργεντινός άσος αμείβεται με 10,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο

Αν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι το ακριβότερο «κόσμημα» στο «στέμμα της βασίλισσας» Ρεάλ Μαδρίτης, ο Λιονέλ Μέσι είναι η «σημαία» της Μπαρτσελόνα. Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί, σαφώς και για λόγους πρεστίζ, να διατηρήσει ικανοποιημένο τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα, Λιονέλ Μέσι.

Ως εκ τούτου, η κινητικότητα στο «στρατόπεδο» της πρωταθλήτριας Ισπανίας για αναπροσαρμογή στο συμβόλαιο του Πορτογάλου σούπερ σταρ δεν θα μπορούσε να περάσει αναπάντητη από το αντίπαλον δέος. Βέβαια, ο Μέσι δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το καλοκαίρι του 2016 αλλά οι «μπλαουγκράνα» εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο της πρόωρης ανανέωσης, ίσως για να μην «κολλήσει» ο Αργεντινός άσος τη «θλίψη» του Ρονάλντο...

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα επιθυμεί, σαφώς και για λόγους πρεστίζ, να διατηρήσει ικανοποιημένο τον κατά πολλούς κορυφαίο ποδοσφαιριστή του 21ου αιώνα. «Πρέπει να αρχίσουμε να δουλεύουμε από τώρα πάνω στην ανανέωση. θα ήταν ανεύθυνο εκ μέρους μας να μην βελτιώσουμε τους όρους του συμβολαίου του», έδωσε το στίγμα των προθέσεων της διοίκησης ο πρόεδρος, Σάντρο Ροσέλ. Ο Μέσι αμείβεται με 10,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σχεδόν όσο και ο Ρονάλντο, αλλά και οι δύο έρχονται... δεύτεροι, πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς που συμφώνησε με την Παρί Σεν Ζερμέν για ετήσιες αποδοχές 14 εκατομμυρίων ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports