Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ορεινή Ναυπακτία: Απόλυτη επιτυχία της 1ης Χειμωνάδας στο Καταφύγιο

Ορεινή Ναυπακτία: Απόλυτη επιτυχία της 1...

Τ' αρχικά τραπεζοκαθίσματα αποδείχθηκαν πολύ λίγα

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η επιτυχία της διοργάνωσης της 1ης Χειμωνάδας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στην κεντρική πλατεία του Καταφυγίου στην Ορεινή Ναυπακτία. Βασικός παράγοντας που βοήθησε φυσικά ο καλός καιρός που έκανε και η διοργάνωση της γιορτής του κάστανου στην Άνω Χώρα που είχε ως αποτέλεσμα ωρδές επισκεπτών να επισκέπτονται και αυτή την όμορφη γωνιά του ορεινού μας δήμου.

Η οργάνωση των δύο πολιτιστικών συλλόγων άψογη,τόσο σε οργάνωση όσο και σε φιλοξενία. Τ' αρχικά τραπεζοκαθίσματα αποδείχθηκαν πολύ λίγα με αποτέλεσμα να τοποθετούνται διαρκών νέα, λόγω της αθρόας προσέλευσης του κόσμου.

Το μενού περιλάμβανε ζεστή φασολάδα και τα συνοδευτικά της όπως ελιές, κρεμμύδι, ρέγγα, λουκάνικα χωριάτικα, τσίπουρο αλλά και κρασί. Παρόντες ο δήμαρχος Γ. Μπουλές, η αντιδήμαρχοι Ζιαμπάρα και Καραλής και ο πρώην δήμαρχος Αποδοτίας και νυν δημ.σύμβουλος της παράταξης Παπαθανάση Θ. Κοτρωνιάς.

Το Nafpaktia news βρέθηκε και στο Καταφύγιο και σας δίνει μια μικρή γεύση του αστείρευτου γλεντιού και της άρτιας διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις