Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης αναλαμβάνει καθηγητής σε σχολή υποκριτικής

O γνωστός ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης ανα...

Παράλληλα πρωταγωνιστεί με την Βίκυ Βολιώτη στην θεατρική παράσταση «Ιωάννα των Σφαγείων» στην κεντρική σκηνή του Ακροπόλ

Ο δημοφιλής ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετές ελληνικές τηλεοπτικές σειρές όπως και στο προπέρσινο «Το Νησί» στο Mega, γενικά τηρεί ιδιαίτερα χαμηλό προφίλ παραμένοντας ωστόσο ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του κοινού.

Όπως αναφέρει το περιοδικό tvzapping και αναπαράγουν σάιτ όπως το gossip-tv, ο Αιμίλιος Χειλάκης αποφάσισε να ξεκινήσει τη διδασκαλία σε πολύ γνωστή σχολή υποκριτικής που βρίσκεται στο κέντρο της Αθήνας, με στόχο του, να μεταδώσει τις γνώσεις και τα βιώματα του από τον χώρο της υποκριτικής, στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν ως ηθοποιοί στο μέλλον.

Στο μεταξύ ακούγεται ότι ο Αιμίλιος Χειλάκης πιθανόν να διδάξει και στο παρασκευαστικό έτος της δραματικής σχολής που θα λειτουργήσει στο ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας όπως και ο σκηνοθέτης Τσέζαρις Γκραουζίνις με τον οποίο ο Χειλάκης συνεργάστηκε το περασμένο καλοκαίρι στην παράσταση αρχαίου δράματος «Οιδίπους τύραννος».

Τον φετινό χειμώνα παίζει μαζί με την Βίκυ Βολιώτη στην απαιτητική θεατρική παράσταση «Ιωάννα των Σφαγείων» του Μπρεχτ.

Το έργο το διασκεύασε και το σκηνοθετεί ο Νίκος Μαστοράκης και παρουσιάζεται στην Κεντρική Σκηνή του Ακροπόλ στην οδό Ιπποκράτους στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight