Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Αποτροπιασμό προκαλεί η "καρατόμηση" του Γιώργου Δρακούλη

Αποτροπιασμό προκαλεί η "καρατόμηση...

Του Δημήτρη Κάκκου Τέως Γραμματέα Ν.Ε. ΟΝΝΕΔ Αχαΐας

Με αφορμή την άδικη και παράνομη αποπομπή του Προέδρου της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργου Δρακούλη θα ήθελα να εκφράσω τον αποτροπιασμό μου για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα σε ένα χώρο που υπηρέτησα πάνω από 15 χρόνια.

Η απόφαση για τη καρατόμηση δε πάρθηκε στη Αθήνα, όπως ψευδώς ισχυρίζονται κάποιοι αλλά στη Πάτρα. Το σχέδιο ήταν καλά σχεδιασμένο και είχε στόχο τη διάλυση της οργάνωσης και τη πολιτική εξόντωση του προέδρου της!

Εκείνο που κάνει εντύπωση είναι ότι το σχέδιο άρχισε να ξετυλίγεται με ανακοινώσεις του Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλου έναν άνθρωπο από τον όποιο θα περίμενε κάνεις επειδή ο ίδιος σε νεαρή ηλικία συμμετείχε στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας να δίνει ευκαιρίες σε νέους ανθρώπους και όχι να εμποδίζει τη συμμέτοχη τους στα κοινά.

Στελέχη της ΝΟΔΕ κατηγόρησαν λοιπόν, τον εκλεγμένο από την πλειοψηφία της βάσης πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Αχαΐας Γιώργο Δρακούλη ότι ήταν πολιτικός φίλος με τον κ. Νικολόπουλου. Μήπως κάποιοι παρακολουθούσαν το Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ στην ιδιωτική του ζωή; Κατηγόρησε το πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ ότι ασκούσε κριτική στο κόμμα.

Μα ο ίδιος ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ο κ.Δρακούλης δεν έλεγε προεκλογικά ότι η κυβέρνηση Σαμαρά όχι μόνο δε θα πάρει άλλα μέτρα αλλά θα διόρθωνε και τις αδικίες του ΠΑΣΟΚ; Ότι θα επανέφερε το αφορολόγητο στα 8.000 ευρώ και αμέσως μετά στα 12.000 ευρώ;

Ότι θα μείωνε φόρους θα καταργούσε χαράτσια και θα καταπολεμούσε την ανεργία; Τι θέλετε να κάνει ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ να φανεί αναξιόπιστος και κωλοτούμπας απέναντι στους νέους της Αχαΐας που εκπροσωπούσε;

Έχουν αναρωτηθεί τα τοπικά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, ο Βουλευτής και οι πολιτευτές γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι τρίτη στις δημοσκοπήσεις των νέων πολύ πίσω από τον ΣΥΡΙΖΑ και την Χ.Α.;

Έχουν αναρωτηθεί στην ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας αν τα λάθη και οι παραλείψεις τους ευθύνονται για τα ιστορικά χαμηλά ποσοστά της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό; Ποια η γνώμη της τοπικής Νέας Δημοκρατίας του Βουλευτή και των πολιτευτών του κόμματος για την διαδικασία που ακολουθήθηκε;

Έγινε μέρα ή νύχτα; Υπήρχε μητρώο;

Είχαν ειδοποιηθεί τα μέλη ή όλα έγιναν, όπως έχουν συνηθίσει οι παράγοντες της Νέας Δημοκρατίας, δηλαδή εν κρυπτό;  Γιατί δεν στήθηκαν κάλπες στο Αίγιο και στην Δυτική Αχαΐα, όπως είχε γίνει στην εκλογή Δρακούλη;

Πως θα έρχονταν οι νέοι από το Αίγιο ή τη Δυτική Αχαΐα να ψηφίσουν;

Όλα αυτά δείχνουν ότι σας φόβιζε το γεγονός ότι οι 500 που είχαν ψηφίσει τον Γιώργο Δρακούλη θα ήταν πολύ περισσότεροι τώρα και κάνατε τη διαδικασία μεταξύ συγγενών και φίλων και ψήφιζαν και χωρίς ταυτότητες!

Και ας έρθουμε στον πραγματικό λόγο αποπομπής που δεν ήταν άλλος από τη προσπάθεια κάποιων να σταματήσουν τη σίγουρη υποψηφιότητα Δρακούλη στις επόμενες βουλευτικές εκλογές. Η δυναμική της ΟΝΝΕΔ τρόμαξε κάποιους ιδίως μετά τη συγκέντρωση στην Ε.Α.Π και το ευχαριστήριο τηλεφώνημα Σαμαρά στο Δρακούλη και κορυφώθηκε όταν έφυγε από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Νικολόπουλος και κάποιοι πίστεψαν ότι θα αφήσει στη θέση του το Γιώργο Δρακούλη.

Το έχετε ξανακάνει κύριοι καρεκλοκένταυροι της Νέας Δημοκρατίας ειδικά με τους προέδρους της ΟΝΝΕΔ. Το κάνατε το 2002 με το Τρύφωνα Παχή όταν μεταπήδησε στο δημοτικό ψηφοδέλτιο και δώσατε μάχη να μην εκλέγει γιατί πιστεύατε ότι θα σας πάρει τη θέση. Το κάνατε το 2006 με το Γιάννη Μάκκα όταν με υπόγειο πόλεμο τον εμποδίσατε να εκλέγει νομαρχιακός σύμβουλος θεωρώντας τον εν δυνάμει αντίπαλο.

Το κάνατε το 2009 με τη Χριστίνα Αλεξοπούλου τρομαγμένοι από τους 10.000 σταυρούς στις νομαρχιακές εκλογές! Η Νέα Δημοκρατία πάντα «έτρωγε» τα παιδιά της. Τώρα θα αλλάξει;

Μέσα στην ΟΝΝΕΔ είχαμε πάντα κάποιες αντιπαραθέσεις αλλά ποτέ δεν είδα κάποιον ανταγωνιστικά, όπως εσείς γιατί απλά δε θέλαμε να πάρουμε το χρίσμα και μάλιστα θα χαρώ να τους δω όχι μόνο στο ψηφοδέλτιο αλλά στα έδρανα της Βουλής γιατί και οι 4 το αξίζουν, γιατί πάλεψαν για αρχές, άξιες, οράματα, ιδανικά που είναι λέξεις άγνωστες σε εσάς. Η κοινωνία σας φτύνει και εσείς νομίζετε ότι βρέχει. Έχετε δρόμο ακόμη να κάνετε τη Νέα Δημοκρατία τέταρτη στο Νομό.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις