Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Απόστολος Λύτρας
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έφη Θώδη: "Δεν είμαι σατανίστρια"

Έφη Θώδη: "Δεν είμαι σατανίστρια"

Η γνωστή αοιδός μίλησε για όσα ακούγονται για εκείνη και τον σατανισμό

Μετά την περιπέτεια της υγείας της και τα όσα ακούγονται για εκείνη το τελευταίο διάστημα περί σατανισμού, η Έφη Θώδη μίλησε στο περιοδικό "Down Town" σε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης. Διαβάστε απόσπασμα από τη συνέντευξη:
Δημοσιεύτηκαν πρόσφατα κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό του εξοχικού σας που δείχνουν διάφορα περίεργα πράγματα...

Θα σου πω, Δημήτρη, ότι στο σπίτι μου έχουν πολλές φορές μπει κλέφτες. Το σπίτι μου είναι στην ερημιά, πολλά γί­νονται. Πολλές φορές δεν μπορώ να ξέ­ρω τι συμβαίνει εκεί μέσα. Από εκεί ξε­κινούν όλα. Τις προάλλες με κλέψανε πάλι. Βρήκα μέσα στο τζάκι μου καμένα προσωπεία και θεατρικές μάσκες, βρή­κα κεριά λιωμένα και χυμένα σχεδόν παντού στο πάτωμα, βρήκα φασόλια και σπόρους. Ναι. Αυτά παραπέμπουν σε σατανιστικές τελετές, αλλά δεν ξέρω ποιος μπήκε μέσα.

Πολλοί λένε όμως ότι ακόμη κι εσείς μπορεί να έχετε σχέση με αυτά, με σα­τανιστικές τελετές.
Δεν είμαι σατανίστρια ούτε για το ψυ­χιατρείο ούτε έχω βάλει κάποιον τέτοι­ον άνθρωπο μέσα στο σπίτι μου. Δεν ασχολούμαι και δεν με αφορούν αυτά τα θέματα. Είμαι μακριά από όλα αυτά. Εγώ είμαι μόνο με το σταυρό στο χέρι. Πιστεύω, όπως πιστεύουν όλοι οι άν­θρωποι, οι χριστιανοί. Ξέρω τι λένε. Ότι ίσως να έχω μπλέξει με έναν ιερέα. Θα απαντήσω όμως και θα πω ότι ο ιερέ­ας είναι στο δικό του σπίτι κι εγώ στο δικό μου. Να με αφήσουν ήσυχη όσοι με κατηγορούν και δήθεν αναρωτιού­νται για την κατάστασή μου. Αν κάποιοι έχουν προηγούμενα με τον πατέρα Νε­κτάριο, να πάνε να τα λύσουν μαζί του, όχι με μένα.

Το διάστρεμμα πολλοί το συνδυάζουν με το ότι ίσως να αντιμετωπίζετε ακό­μη ψυχολογικά προβλήματα.
Τον κακό τους τον καιρό. Πέρα από το πόδι δεν έχω κανένα άλλο πρόβλημα με την υγεία ούτε με την ψυχική μου κατάσταση. Μη βρίσκουν πά­λι αφορμές να ρίξουν στάχτες στα μάτια του κόσμου. Έχω τους ανθρώ­πους μου, έχω τους φίλους μου που με αγαπά­νε και με στηρί­ζουν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Δεν ζήτησα ποτέ τί­ποτα από κανέναν. Πολεμάω μόνη μου, δουλεύω τίμια, παρά τα όσα μου έχουν συμβεί στη ζωή μου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight