Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: 8χρονο κοριτσάκι ζητιανεύει μέσα στη νύχτα ολομόναχο στο φανάρι

Πάτρα: 8χρονο κοριτσάκι ζητιανεύει μέσα ...

Καταγγελία αναγνώστη του thebest.gr

Από αναγνώστη λάβαμε την πιο κάτω έγγραφη καταγγελία αναφορικά με ένα περιστατικό που συνέβη χθες το βράδυ στην Πάτρα και αφορά ένα μικρό κοριτσάκι το οποίο είχε αφεθεί μόνο του νυχτιάτικα να ζητιανεύει σε κεντρικό σημείο της πόλης:

"Είναι τραγικό αν όχι απάνθρωπο να βλέπεις ενα ανήλικο κοριτσάκι ηλικίας οχι πάνω από 8 ετών στο κέντρο της πόλης να ζητιανεύει στο φανάρι κορίνθου και Ζαίμη ΜΟΝΟ ΤΟΥ τις νυκτερινές ώρες και μάλιστα σημερα {χθες} 25/3 μετα τις 9 το βραδυ. Το φαινόμενο αυτό είναι δείκτης όχι μονο κοινωνικής αποσύνθεσης αλλά και της πλήρους ανικανότητας των αρχών.

Η καταγγελία αυτή είναι ανωνυμη για τον πολυ απλό λόγο οτι σε μια τέτοια κοινωνία η επωνυμία ειναι ανωφελη ώς ακρα ηλιθια πράξη.Επιπλέον αποδεικνύεται  οι φήμες αληθευουν σχετικά με τα κυκλώματα που χρησιμοποιούν ανήλικα παιδιά και τους επαιτες των φαναριών ότι έχουν πλοκάμια μέχρι και στις τοπικές αρχές οι οποίες κάνουν τον αδιάφορο σε τετοια περιστατικά ενω απο την αλλη παιρνουν τα ποσοστά τους.

Εξάλλου μια απλή διαδρομή θα σας πείσει οτι οι ίδιοι και οι ίδιοι ζητιανευουν στα φαναρια,τομείς που εχουν χωριστεί ευλαβικά και εκμεταλλευονται με βαρδιες απο συγκεκριμένους επαιτες.

Σε μια εποχή που υποτίθεται η παιδική πορνογραφία διωκεται και τα ΜΜΕ διαφημιζουν την συλληψη αυτων των αρρωστων χρηστων ,η προαγωγή ανηλικων στα πεζοδρόμια είναι κάτι που μπορεί να το ανεχθεί ως φυσικό αν όχι η ελληνική,η πατρινή κοινωνία;"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις