Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Αμαλιάδα Νάσος Νασόπουλος Πατρινό Καρναβάλι 2025 Τέμπη ΠΑΤΡΙΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επιβεβαίωσε σήμερα ο νέος Διοικητής του ΚΕΤΧ, Χρήστος Λαμπρινάκης ότι θα παραμένει σε λειτουργία το στρατόπεδο της Πάτρας

Επιβεβαίωσε σήμερα ο νέος Διοικητής του ...

Το πρωί πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης παραλαβής

Η τελετή παράδοσης παραλαβής ανάμεσα στο νέο Διοικητή του Κέντρου Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤχ) στην Πάτρα, Ταξίαρχο Χρήστο Λαμπρινάκη και τον προηγούμενο Διοικητή, Ταξίαρχο Θόδωρο Μπερέτη που προήχθη σε Υποστράτηγο και αποστρατεύεται, πραγματοποιήθηκε στις 11 το πρωί σήμερα Παρασκευή 29/3/2013 στο στρατόπεδο του ΚΕΤχ, στην περιοχή Σύνορα της Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr,  ο κ. Λαμπρινάκης που πριν μετατεθεί στην Πάτρα, διατελούσε υποδιευθυντής στη Διεύθυνση Τεχνικού του Στρατού στην Αθήνα, στην ημερήσια διαταγή που ανέγνωσε, δεσμεύτηκε ότι το ΚΕΤΧ θα παραμείνει σε λειτουργία ως κέντρο εκπαίδευσης την Πάτρα.

Μάλιστα τόνισε ότι στόχος του όπως και της ηγεσίας του Υπουργείου Εθνικής Αμύνης, είναι η περαιτέρω αναβάθμιση του στρατοπέδου αλλά και η συνέχιση της άριστης συνεργασίας με τους εργαζόμενους και τους στρατεύσιμους.

Ο κ. Λαμπρινάκης θεωρείται από τους πλέον έμπειρους αξιωματικούς του Ελληνικού στρατού. Έχει θητεύσει στη Σχολή Ευελπίδων και σπουδάσει στη Σχολή Πολέμου καθώς και στη Σχολή Στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων. Επίσης έχει πτυχίο από το Πολυτεχνείο.

Στην τελετή παράδοσης παραλαβής παρέστη και ο Διευθυντής Τεχνικού από την Αθήνα καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Πατρέων, Κωνσταντίνος Μπουρδούλης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις