Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Κατέλαβαν το Δημαρχείο και άλλες υπηρεσίες του Δήμου φοιτητές για το σχέδιο "Αθηνά" - Απέξω και ο Δήμαρχος - Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Πάτρα: Κατέλαβαν το Δημαρχείο και άλλες ...

Ανοίγουν τα διόδια της Γέφυρας Χαρίλαος Τρικούπης

09.15 Με μεγαλύτερη παρουσία φοιτητών συνεχίζεται η κατάληψη του Δημαρχείου της Πάτρας, στο οποίο δεν έχει πρόσβαση ούτε ο Δήμαρχος Πατρέων ο οποίος βρίσκεται απέξω, μιας και οι φοιτητές έχουν αποκλείσει την είσοδο του Δημαρχειακού Μεγάρου.. Επίσης φοιτητές έχουν επεκτείνει τον αποκλεισμό και σε άλλες υπηρεσίες του Δήμου, όπως στο Δημοτολόγιο, το Ληξιαρχείο αλλά και στο Δημοτικό κτίριο απέναντι από το Δημαρχείο.

 

07.20 Συγκεντρωμένοι έξω από το Δημαρχείο της Πάτρας βρίσκονται αυτή την ώρα φοιτητές του ΤΕΙ που διαμαρτύρονται για το σχέδιο "ΑΘηνά". Την ίδια ώρα μαίνεται ο πόλεμος Αχαΐας - Αιτωλοακαρνανίας για την έδρα του Τεχνολογικού Ιδρύματος και να επικρατεί σύγχυση σχετικά με το τι θα ισχύσει τελικά.

Οι φοιτητές ξεκίνησαν νωρίς το πρωί την σημερινή τους κινητοποίηση και θα συνεχίσουν και με άλλες μορφές τις επόμενες ημέρες.

Στη χθεσινή γενική τους συνέλευση αποφάσισαν να συνεχίσουν τις; κινητοποιήσεις. Στο πλαίσιο αυτό συνεχίζεται η κατάληψη, ενώ σχεδιάζουν το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι ν΄ανοίξουν συμβολικά τα διόδια της Γέφυρας Ρίου -  Αντιρρίου, μέχρι το απόγευμα, μαζί με φοιτητές των παραρτημάτων του Πύργου, της Αμαλιάδας και της Ναυπάκτου αλλά και τους συναδέλφους τους από το ΤΕΙ Μεσολογγίου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις