Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Η άνεση του Τσίρκα εξόργισε τον Φράγκο - "Tο μήνυμα είχε δοθεί, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να φυλάξουμε κανέναν" λέει η αστυνομία

Πάτρα: Η άνεση του Τσίρκα εξόργισε τον Φ...

Φόβοι για συνέχιση της βεντέτας

O 38χρονος Πάνος Τσίρκας είχε στοχοποιηθεί από την πλευρά της οικογένειας του θανόντος για το φονικό της Σαχτούρη και θεωρούσαν ότι είχε ανάμειξη. Αυτό ήταν από την πρώτη στιγμή γνωστό στις αρχές. Ακόμα και αν ήταν ανυπόστατο ο ίδιος δεν είχε πάρει κανένα μέτρο προστασίας.

Αυτό που φαίνεται να εξόργισε περισσότερο τον Φράγκο, ήταν ότι μάθαινε πως ο Τσίρκας, που τον θεωρούσε δολοφόνο του αδερφού του, κυκλοφορούσε άνετος στην Πάτρα. Στελέχη της αστυνομικής Διεύθυνσης Αχαΐας που ρωτήθηκαν σχετικά για το πως ενήργησαν μετά τη δολοφονία Φράγκου - Σινούρη, δήλωσαν πως "το μήνυμα είχε δοθεί, αλλά εμείς δεν μπορούσαμε να φυλάξουμε κανέναν". Οι φόβοι για πρόκληση βεντέτας παραμένουν, κάτι που επεσήμανε και ο αρχηγός της ΕΛ. ΑΣ Νίκος Παπαγιαννόπουλος, ο οποίος βρέθηκε την Κυριακή στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.

Το Σαββατοκύριακο γι αυτό το λόγο έγινε αστυνομική επιχείρηση σε νυχτερινά κέντρα διασκέδασης κατά την οποία έγιναν 21 προσαγωγές.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις