Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: "Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Ν. Ντάντη" - Σκηνή απο αστυνομική ταινία η μεταγωγή του Αλ. Φράγκου στα δικαστήρια και η επιστροφή στη φυλακή - ΦΩΤΟ KAI BINTEO

Πάτρα: "Δεν ήθελα να σκοτώσω τον Ν....

Μετήχθη απο τις φυλακές Αγίου Στεφάνου

13:36 «Δεν ήταν στις προθέσεις μου να σκοτώσω το Νίκο Ντάντη». Αυτό υποστήριξε, στην απολογία του στον Ανακριτή ο Αλέξης Φράγκος.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Σάκης Κεχαγιόγλου, ο κατηγορούμενος επέμεινε ότι δεν ήταν στις προθέσεις του να επιφέρει το θάνατο και του δεύτερου θύματος στο μακελειό της Ανθείας, ωστόσο βρισκόταν σε βρασμό ψυχής και σε έξαλλη κατάσταση.

«Όπως συμπλήρωσε εάν ήθελε να τον σκοτώσει θα μπορούσε κάλλιστα να το κάνει, με βάση τη σκηνή και το όλο περιστατικό. Τα τραύματα στο θύμα πιθανότατα να έγιναν κατά την κίνηση του Ντάντη να βγει από το αυτοκίνητο. Η σαφής και δηλωμένη πρόθεση του Αλέξη Φράκου ήταν να εκδικηθεί το θάνατο του αδελφού του με συγκεκριμένο πρόσωπο και μόνο με αυτό», τόνισε ο κ. Κεχαγιόγλου.

Για τον οδηγό του οχήματος και τα άλλα άτομα που επέβαιναν σε αυτό ο κ. Κεχαγιόγλου υποστήριξε ότι δεν έχει προκύψει κάτι από την ανάκριση και "όλα τα υπόλοιπα που λέγονται είναι στη σφαίρα της φαντασίας".

Από την πλευρά του ο άλλος συνήγορος του Αλ. Φράκου, Περικλής Πασχάκης δήλωσε ότι ο πελάτης του "εξήγησε πως δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει τον Ντάντη, ανέφερε δε ότι η ψυχική του κατάσταση την ώρα που συνέβη το περιστατικό ήταν τέτοια που στην ουσία δεν έβλεπε κανένα άλλο πρόσωπο παρά μόνο το πρόσωπο του φονιά του αδελφού του.

Όσον αφορά τον θανάσιμο τραυματισμό του Ντάντη υποστήριξε ότι ενδεχομένως, όπως εκ των υστέρων μπορεί να υποθέσει, οι σφαίρες που πήγαν προς το μέρος του Τσίρκα μπορεί να έπληξαν θανάσιμα και τον Ντάντη."

13:07 Περίπου μια ώρα διήρκησε η απολογία του Αλέξη Φράγκου στον Ανακριτή Πατρών. Πριν από λίγα λεπτά η κλούβα του μεταγωγών επέστρεψε και πάλι στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Τα μέτρα ασφαλείας που ειχαν λάβει οι αστυνομικές αρχές για τη μεταφορά του προφυλακισμένου για τις δολοφονίες Τσίρκα και Ντάντη ήταν δρακόντεια.

ÄΔεν ήταν στις προθέσεις του να σκοτώσει τον Ντάντη. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση όπως έχουν καταθέσει οι μάρτυρες. Αν ήθελε να τον σκοτώσει θα το είχε κάνει" δήλωσε ο συνήγορός του Σάκης Κεχαγιόγλου.

12.08 Την πόρτα του ανακριτή πέρασε και πάλι πριν από λίγο ο Αλέξης Φράγκος για  να απολογηθεί αυτή τη φορά για τη δολοφονία του 31χρονου Νίκου Ντάντη από τα Λεχαινά, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή μετά απο δύο εβδομάδες στην εντατική, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου.

Ο Φράγκος έχει παραδεχθεί  ότι ο ίδιος πυροβόλησε με δύο όπλα κατά Τσίρκα και Ντάντη, γεγονός που επιβαρύνει το κατηγορητήριο εις βάρος του.

Η μεταφορά του Αλέξη Φράγκου από τις φυλακές του Αγίου Στεφάνου στο γραφείο του ανακριτή στα δικαστήρια της Πάτρας,  έγινε υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας για να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια. Μάλιστα η κλούβα του μεταγωγών σταμάτησε στην πλαϊνή είσοδο των δικαστηρίων επί της οδού Μαιζώνος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις