Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Φρίκη από το έγκλημα στο Αλεποχώρι Αχαϊας: Ανατριχιαστικές λεπτομέρεις - Το μεσημέρι στον Εισαγγελέα η 31χρονη "μάνα"

Φρίκη από το έγκλημα στο Αλεποχώρι Αχαϊα...

Πανελλήνιο σοκ από το έγκλημα

10.46:Την φροντίδα των άλλων παιδιών της 31χρονης, ηλικίας 16 μηνών το καθένα, αναμένεται να αναλάβει κοινωνική υπηρεσία.

09.29 Το μεσημέρι αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα η μητέρα που σκότωσε το μωρό της. Η γυναίκα αφού χτύπησε το αγοράκι με τα χέρια της και στη συνέχεια, όπως πληροφορείται το thebest.g,r το πέταξε στην κούνια, η οποία δεν είχε στρώμα, με αποτέλεσμα το παιδί να καταλήξει στον ξύλινο πάτο της. Λίγες ώρες μετά το παιδί εξέπνευσε καθώς η μητέρα δεν ζήτησε τη βοήθεια γιατρού.

07.25 Το κλάμα του μωρού φαίνεται πως ενοχλούσε τη μητέρα. Το χτύπησε άσχημα με τα χέρια της και το άφησε χωρίς ιατρική βοήθεια. Την επόμενη το βρέφος πέθανε. "Έκλαιγε πολύ και το χτύπησα για να ησυχάσει" φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.Η γυναίκα έχει συλληφθεί και σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Το ασύλληπτο έγκλημα στο Αλεποχώρι Αχαΐας έχει συγκλονίσει, ενώ  πληθαίνουν τελευταία τα κρούσματα διαταραγμένης και αλλόφρονος συμπεριφοράς.

22.12: Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, η μάνα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στο Αλεποχώρι Αχαΐας κρατείται στο αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας και τις αμέσως επόμενες ώρες αναμένεται να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης και να τις αποδοθούν κατηγορίες από τη Δικαιοσύνη.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr η μάνα φέρεται να έχει ομολογήσει την αποτρόπαια πράξη της, ωστόσο φέρεται να δηλώνει ότι δεν είχε πρόθεση να σκοτώσει το παιδί της.

 

21.05 Ο Δήμαρχος του Δήμου Ερυμάνθου Θάνος Καρπής σε δηλώσεις του ανέφερε ότι είχαν διαπιστώσει πως πρόκειται για μια προβληματική οικογένεια που ζούσε απομονωμένη στην άκρη του χωριού με αποτέλεσμα προ έτους να έχει ζητηθεί να παρέμβει κοινωνική λειτουργός.

Η κοινωνική λειτουργός ήρθε, όμως δέχθηκε απειλές και αποχώρησε, όπως και η κοπέλα από το Βοήθεια στο Σπίτι που την συνόδευσε. Λίγο καιρό μετά, είχε επιχειρηθεί να πάρουν τα άλλα δύο  παιδιά στο Χαμόγελο του Παιδιού αλλά και πάλι είχαν επιτεθεί και τους είχαν απειλήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr η μάνα έχει ομολογήσει το έγκλημά της.

21.02: Από το Αστυνομικό Τμήμα Χαλανδρίτσας, όπως πληροφορείται το thebest.gr, διενεργείται προανάκριση για το θάνατο του βρέφος τριών μηνών αγοριού το οποίο βρέθηκε σε ψυγείο οικιακής χρήσης στο Αλεποχώρι.

Στο χώρο έχει κληθεί ιατροδικαστής, ενώ από την Αστυνομία διερευνάται ο ρόλος των συγγενικών προσώπων.

 

20.43 Η οικογένεια φέρεται να είναι γνωστή στην αστυνομία για την εμπλοκή της σε υποθέσεις  χρήσης ναρκωτικών ουσιών,  κλοπών  και διαρρήξεων. Η μάνα- τέρας φέρεται επίσης να έχει  νοσηλευτεί και σε ψυχιατρική κλινική.

19.25 Νεώτερες πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι η μητέρα η οποία είναι 31 ετών ισχυρίζεται ότι χτύπησε το παιδί το Σάββατο και μόλις αντελήφθη ότι αυτό δεν είχε τις αισθήσεις του, το έβαλε στην κατάψυξη. Ο άνδρας της έλειπε από την Πέμπτη. Όταν γύρισε, η γυναίκα του είχε πάρει το παιδί και το είχε βάλει  στην κούνια. Ο σύζυγός της υπέστη σοκ όταν κατάλαβε τι είχε συμβεί.

Η 31χρονη  έχει άλλα δύο παιδιά, μεγαλύτερης ηλικίας και σύμφωνα με πληροφορίες είχε παντρευτεί παλαιότερα τον αδελφό του σημερινού της άνδρα, ο οποίος  είχε βρεθεί νεκρός σε ποτάμι της περιοχής της Χαλανδρίτσας.

19.15 Σοκ και αποτροπιασμό προκαλεί στο Αλεποχώρι Αχαϊας αλλά και σε ολόκληρο το Πανελλήνιο, η δολοφονία ενός  αγοριού από τα χέρια της ίδιας του της μάνας.

Το πιο ανατριχιαστικό στοιχείο αυτής της ιστορίας, είναι οτι σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η γυναίκα έβαλε το άψυχο σώμα του παιδιού (μόλις δύο μηνών) μέσα στο ψυγείο του σπιτιού.

Το τραγικό συμβάν έγινε γνωστό πριν από λίγη ώρα, μόλις πήγε στο σπίτι ο αδελφός του συζύγου της μητροκτόνου, ο οποίος και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις καθώς και ιατροδικαστής σπεύδουν τώρα στην περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις