Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Επίθεση σε Νίκο Κουρεμένο από τον Ηλία Παυλίδη για την απαγόρευση στάθμευσης στην Κορίνθου

Επίθεση σε Νίκο Κουρεμένο από τον Ηλία Π...
Ξανάλατος Νίκος

«Αν θέλει να μας τα κλείσει τα μαγαζιά μας να μας το πει» λέει ο Ηλίας Παυλίδης

Επί ποδός πολέμου βρίσκονται έμποροι της Πάτρας, με τον εμπορικό σύλλογο να εννοεί ως αιτία πολέμου, την πρόθεση της Δημοτικής αρχής να απαγορεύσει από την ερχόμενη Δευτέρα την στάση και την στάθμευση στην οδό Κορίνθου, μέχρι να ολοκληρωθούν τα έργα στην Αγίου Ανδρέου. Ο εκπρόσωπος Tύπου του συλλόγου Ηλίας Παυλίδης, μίλησε με σκληρά λόγια για την απόφαση και προσωπικά για τον αντιδήμαρχο Νίκο Κουρεμένο, λέγοντας πως «πρέπει να βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει και τα έργα να γίνουν με πολύ πιο απλές λύσεις και χωρίς να ταλαιπωρηθούν πελάτες και καταστηματάρχες».

Ο κος Παυλίδης ζήτησε να γίνει το έργο όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα, ενώ με καυστικό τρόπο σχολίασε την απόφαση ως «αποφασίζουμε και διατάσσομε που ανήκει σε άλλες εποχές», ενώ συνέχισε λέγοντας μεταξύ άλλων πως «η απόφαση αυτή προκαλεί και ηρθε η ώρα ο κύριος Κουρεμένος να μας δείξει με ποιους είναι», κατέληξε το μέλος του εμπορικού συλλόγου της πόλης.

Πάντως σε ερώτηση του thebest.gr εάν ο σύλλογος έχει να προτείνει άλλη λύση για το κυκλοφοριακό πρόβλημα που προκύπτει από τα έργα στην Αγίου Ανδρέου, απάντησε ότι δεν έχουν.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις