Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Σκέφτονται να ...επιστρέψουν το Παμπελοποννησιακό ελλείψει χρημάτων

Πάτρα: Σκέφτονται να ...επιστρέψουν το Π...
Ξανάλατος Νίκος

Ούτε ένα ευρώ δεν έχει εισπράξει ο Δήμος από τις επιχορηγήσεις

Την δύσκολη θέση στην οποία εχει περιέλθει ο Δήμος της Πάτρας σε σχέση με την λειτουργία του σταδίου της πόλης, μας περιγράφει ο Σπύρος Τυροδημος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Πάτρας. Ο κ. Τυροδήμος αποκάλυψε πως, η Πολιτεία δεν τηρεί τα όσα είχε δεσμευτεί με την υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης, με αποτέλεσμα ο Δήμος της Πάτρας να αντιμετωπίζει όλο και περισσότερες δυσκολίες.

Στο ίδιο σχεδόν μήκος κύματος βρίσκονται και τα Ολυμπιακά Ακίνητα, τα οποία έχουν στείλει ένα μικρό μόνο μέρος της οικονομικής ενίσχυσης, παρά τις πολλές δραστηριότητες που έχουν αναπτυχθεί από τον ντόπιο αθλητισμό, στους χώρους άθλησης του σταδίου.

Ο κ. Τυροδήμος είπε, πως «ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή επαφή με τους υπευθύνους προκειμένου να βρεθούν λύσεις, ακόμα και με επαναδιαπραγμάτευση των όρων της σύμβασης παραχώρησης, ενώ δεν προχωρά στην δημιουργία του φορέα διαχείρισης αν και όλα είναι έτοιμα, γιατί δεν εχει ξεκαθαριστεί από την πολιτεία απολύτως τίποτα, σε σχέση με τις οικονομικές της υποχρεώσεις".

Σε κάθε περίπτωση, κατέληξε ο κ. Τυροδήμος, "το στάδιο θέλουμε να παραμείνει στο Δήμο της Πάτρας, όμως αυτό είναι πολύ δύσκολο, αν τα πράγματα από πλευράς των κυβερνητικών φορέων παραμείνουν ως έχουν".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις