Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Επίσημα τεχνικός Διευθυντής στην ΕΑΠ ο Τάκης Πετρόπουλος

Επίσημα τεχνικός Διευθυντής στην ΕΑΠ ο Τ...
Κόντης Γιάννης

Μετά τις 6 Ιουλίου αναλαμβάνει καθήκοντα προπονητή ο Ανδρέας Κολλυρόπουλος

Παρουσιάστηκε το μεσημέρι, ο τεχνικός Διευθυντής του τμήματος μπάσκετ της ΕΑΠ Τάκης Πετρόπουλος, από τον επικεφαλής της οργανωτικής επιτροπής Κώστα Αποστολόπουλο. Στο μεταξύ, έγινε γνωστό ότι ο Ανδρέας Κολλυρόπουλος που θα είναι ο προπονητής της ομάδας τη νέα σεζόν δεν μπορεί να αναλάβει πριν της 6 Ιουλίου, ενώ απόντας από την παρουσίαση ήταν ο Ανδρέας Μπερδέσης, ο οποίος θα είναι βοηθός του Α. Κολλυρόπουλου.

Ο τεχνικός διευθυντής Τάκης Πετρόπουλος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Η διοίκηση, η επιτροπή μπάσκετ και εγώ είχαμε ταύτιση απόψεων, όσον αφορά στον στόχο μας, ο οποίος είναι μεσοπρόθεσμος. Ποιος είναι αυτός; Η ανάπτυξη των υποδομών σε δύο επίπεδα. Μαζικότητα και ποιότητα, δύο έννοιες που πάνε μαζί για την υλοποίηση του στόχου χρειάζεται επιστράτευση όλων, όσων έχουν σχέση με την ομάδα και απ’ όλα τα τμήματα».

Ενώ, σε ό,τι αφορά τον ίδιο και την επιλογή του να πάει στην ΕΑΠ, τόνισε: «Δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ βιοποριστικά. Ακόμα κι αν δεν είχα να φάω δεν θα ασχολιόμουν, με αυτό το πράγμα που λέγεται Πατραϊκό μπάσκετ. Λειτουργεί ανορθόδοξα, γι’ αυτό δεν έχει αποτελέσματα. Επικρατεί ένα μπάχαλο, υπάρχει αναξιοπρέπεια και εγώ το αρνούμαι, δεν θέλω. Γι’ αυτό και ήμουν αρνητικός από την πρώτη στιγμή που με προσέγγισαν. Όμως, κάναμε μία συνάντηση με τον κ. Ρογδάκη και πείστηκα ότι υπάρχουν κάποιες από τις προϋποθέσεις για να κάνουμε κάτι σημαντικό. Κανείς δεν ξέρει αν θα πετύχουμε. Είναι ένα εγχείρημα δύσκολο, αλλά είμαι αισιόδοξος, δεν φυγομαχώ, είμαι μάχιμος»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports