Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPORTS

/

Ο Ζέκοφ "βλέπει" Ολυμπιακό

Ο Ζέκοφ "βλέπει" Ολυμπιακό
Κόντης Γιάννης

Ενδιαφέρον των "ερυθρόλευκων" για τον πρώην πασαδόρο της ΕΑΠ Λουξ

Τον ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, που ωστόσο δεν έχει μετουσιωθεί σε πρόταση, επιβεβαίωσε ο πασαδόρος της ΕΑΠ Λουξ Αντρέι Ζέκοφ. Ο Βούλγαρος παίκτης ανέφερε πως η προοπτική του να παίξει στους «ερυθρόλευκους» είναι δελεαστική.

Από την στιγμή που ο Σιμόν Τίσερ αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, οι πρωταθλητές θέλησαν να βρουν τον αντικαταστάτη του. Τα ονόματα που έπεσαν και συνεχίζουν να πέφτουν στο τραπέζι είναι πολλά.

Αρχικά φαβορί φάνταζε ο Κουρνέτας, ο οποίος ωστόσο οδεύει προς την Πάτρα και την ΕΑΠ Λουξ. Ο ερχομός του Φλάβιο Γκουλινέλι έφερε στο προσκήνιο τον Κώστα Προύσαλη, που όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει στον Ηρακλή. Ένα από τα ονόματα της λίστας του Ιταλού προπονητή είναι και αυτό του Αντρέι Ζέκοφ.

Για ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Βούλγαρο διεθνή γράφαμε χθες, με τον ίδιο να μας το επιβεβαιώνει, λέγοντας όμως πως επίσημη πρόταση δεν έχει ακόμα δεχθεί: «Με τον Ολυμπιακό είναι αλήθεια ότι είχα κάποιες επαφές, αλλά σίγουρα δεν υπήρξε κάποια επίσημη πρόταση. Η συζήτηση που είχαμε ήταν διερευνητικού χαρακτήρα και πλέον περιμένω την επίσημη πρόταση».

Ο επί τρία χρόνια κάτοικος Πάτρας δεν έκρυψε πως θα ήθελε να παίξει στους πρωταθλητές: «Σίγουρα η προοπτική του Ολυμπιακού είναι εξαιρετικά δελεαστική. Έχουν πάρει το πρωτάθλημα, παίζουν στο Τσάμπιονς Λιγκ και ο κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει. Προσωπικά παραμένω ελεύθερος και φυσικά θα ήθελα να παίξω σ’ αυτή την ομάδα».

Αξίζει να αναφέρουμε πως και από τον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν πως ενδιαφέρονται για τον Αντρέι Ζέκοφ τονίζοντας μάλιστα πως δεν είναι και η μοναδική περίπτωση. Το θετικό πάντως με τον Βούλγαρο και με δεδομένο το ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί το τοπίο με τους ξένους, είναι πως έχει κοινοτικό διαβατήριο, κάτι που βοηθάει αφάνταστα στον σχεδιασμό της ομάδας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports