Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη TRAVEL WEST FORUM 2025
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

«Κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα για τις σπατάλες»

«Κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα για τις σπατάλες»

Διαβάστε τι δήλωσε…

Σε συνέντευξη που παραχώρησε η σύζυγος του πρώην υπουργού Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, χαρακτηρίζει κατασκευασμένα τα δημοσιεύματα που καταγγέλλουν παράλογες σπατάλες για αγορά ειδών σπιτιού, όπως κουρτίνες, καναπέδες κ.λπ..

Μιλώντας στην «Espresso» η Βίκυ Σταμάτη ανέφερε: «Δεν θα απαντήσω, γιατί είναι όλα κατασκευασμένα και πρόκειται για συκοφαντικά δημοσιεύματα. Θα ζητήσω, όμως, να γίνει αυτοψία και σύγκριση στο δικό μου σπίτι και στα σπίτια όσων διάγουν πλούσιο βίο και τότε να κρίνουν».

Για τις κατηγορίες περί ξεπλύματος βρόμικου χρήματος που αντιμετωπίζει, η κα Σταμάτη απαντά: «Δεν καταχράστηκα ποτέ δημόσιο χρήμα, δεν είχα καμία κομματική εξουσία, δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο».

Η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου στην ερώτηση «γιατί πιστεύετε ότι μέρος της ελληνικής κοινωνίας μιλάει απαξιωτικά για εσάς» απαντά: «Εξαιτίας μιας κατασκευασμένης εικόνας που δημιούργησε ένα συγκεκριμένο περιβάλλον, το οποίο προσπάθησε να αποδομήσει την προσωπικότητά μου και τον πραγματικό μου εαυτό».

Όσο για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο την οδήγησε σε χειρουργική επέμβαση που διήρκεσε επτά ώρες, η κα Σταμάτη το θεωρεί ως το μεγάλο τίμημα που πλήρωσε η ίδια για τη βαθιά της επιθυμία να αποκτήσει παιδί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Σχόλια

Spotlight