Η πρόγνωση για όλη τη χώρα
Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά, προβλέπονται για την Κυριακή. Θα πνέουν βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο 6 μποφόρ. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας θα σημειωθεί στα ανατολικά.
Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 33 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά και βόρεια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Πιθανόν το μεσημέρι στα γύρω ορεινά να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 ως 33 βαθμούς Κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται τοπικές νεφώσεις. Ενδέχεται στα ορεινά της Μακεδονίας να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 έως 4 και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και από το απόγευμα στο Ιόνιο βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου.
Σε Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια και ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι όποτε ενδέχεται στα ορεινά της Θεσσαλίας και της αν. Στερεάς να εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Σε Κυκλάδες και Κρήτη ο καιρός θα είναι αίθριος. Λίγες νεφώσεις θα αναπτυχθούν το μεσημέρι στην Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ και πρόσκαιρα την ημέρα στις Κυκλάδες τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 29 και στη νότια Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 34 βαθμούς Κελσίου.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr