Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα δίπλα στο παράθυρο και έπεσε στο φωταγωγό απο το ισόγειο- Έρευνες της αστυνομίας για τις συνθήκες θανάτου ηλικιωμένου σε πολυκατοικία

Πάτρα: Έπαθε έμφραγμα δίπλα στο παράθυρο...

Στην οδό Παπαρρηγοπούλου

12.06 Η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου του ηλικιωμένου άνδρα που βρέθηκε νεκρός σε πολυκατοικία της οδού Παπαρηγοπούλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος άνδρας επισκέφθηκε τη λογίστρια του που διατηρεί γραφείο στην πολυκατοικία και φεύγοντας έπαθε έμφραγμα στις σκάλες δίπλα από το παράθυρο του φωταγωγού στο ισόγειο. Έτσι αιτιολογείται και η ανεύρεση του στο φωταγωγό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι  η τελευταία επικοινωνία που είχε ο ηλικιωμένος με τα παιδιά του ήταν χθες στις 7 περίπου το απόγευμα που μίλησε με τον γιο του και ενώ βρισκόταν στο σπίτι του.

10.45: Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες ο άνδρας ονομάζεται Νικόλαος Χαλιώτης , είναι  76 ετών και δεν διέμενε στην συγκεκριμένη πολυκατοικία. Η Αστυνομία εξακολουθεί να ερευνά τις συνθήκες της πτώσης του στον φωταγωγό.Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν φαίνεται να προκύπτει εγκληματική ενέργεια. Περισσότερο φως στην υπόθεση θα ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

10.12: Το πτώμα ενός ηλικιωμένου άνδρα, 70 - 75 ετών εντοπίστηκε νωρίτερα, στην Πάτρα, σε φωταγωγό πολυκατοικίας στην οδό Παπαρρηγοπούλου, κοντά στο Επιμελητήριο Αχαΐας.

Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις. Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα, ωστόσο προς το παρόν δεν έχει διευκρινιστεί αν πρόκειται για ατύχημα ή αυτοκτονία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις