Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος 15 χρόνια thebest
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ασφαλιστικό με 159 ψήφους- Η βόμβα Κακλαμάνη

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το ασφαλιστι...

Ναι από Μπακογιάννη και Κιλτίδη, όχι από Σακοράφα και "παρών" από Οικονόμου και Δημαρά.

Υπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για το Ασφαλιστικό, με 159 ψήφους, έναντι 137 βουλευτών που ψήφισαν «όχι» και δύο που δήλωσαν  «παρών». Η ανεξάρτητη βουλευτής Ντόρα Μπακογιάννη ψήφισε «ναι», όπως και ο ανεξάρτητος Κ. Κιλτίδης, η Σοφία Σακοράφα καταψήφισε το νομοσχέδιο και ο Γιάννης Δημαράς δήλωσε «παρών», όπως και ο ανεξάρτητος βουλευτής Β. Οικονόμου.

Ο πρωθυπουργός, σε μια προσπάθεια να αποφευχθούν τυχόν διαρροές, δεσμεύτηκε προσωπικά για βελτίωση των συντάξεων όταν το επιτρέψει η οικονομία και ζήτησε μάλιστα από τους αρμόδιους υπουργούς να λάβουν υπόψη τις προτάσεις των βουλευτών της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης.

"Δεσμευομαστε να βελτιώσουμε τις  συντάξεις και να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες στους ασφαλισμένους. Εγγυώμαι προσωπικά ότι αυτό θα γίνει όταν η οικονομια σταθεί στα πόδια της", είπε ο κ. Παπανδρέου.

«Εγώ, κύριε Λοβέρδε, δεν ψηφίζω το άρθρο 34 για τη διαιτησία», είπε ο Απόστολος Κακλαμάνης, ρίχνοντας βόμβα στο κυβερνητικό στρατόπεδο.


Χαρακτηριστικό περιστατικό, σύμφωνα με τη zougla.gr, ήταν όταν οι διεξάγοντες την ψηφοφορία αναφώνησαν το όνομα του υπουργού Εργασίας Ανδρέα Λοβέρδου, αυτός απάντησε χαμηλόφωνα, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν ορισμένοι βουλευτές λέγοντας «πιο δυνατά»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις