Επιστολή του Εμπορικού Συλλόγου Πατρών στον Υπουργό Οικονομικών
Την παρέμβαση της κυβάρνησης προς τις Τράπεζες για την παροχή δανείων μέσω ΤΕΜΠΜΕ και την παράταση της προθεσμίας για τμηματική καταβολή του ΦΠΑ ζητάει με επιστολή του προς τον Υπουργό Οικονομικών, ο Εμπρικός Σύλλογος Πατρών. Στην επιστολή αναφέρονται τα εξής:
"Προς
τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Γεώργιο Παπακωνσταντίου
ΑΘΗΝΑ
Κύριε Υπουργέ,
Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών έχει δεχτεί επανειλημμένως αιτήματα συναδέλφων για να παραταθεί η ισχύς του άρθρου 63 του Ν. 3842/2010 που προβλέπει την τμηματική καταβολή του Φ.Π.Α. σε τρεις δόσεις τουλάχιστον έως 31/12/2010.
Κύριε Υπουργέ,
Οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να αγωνίζονται σε καθεστώς αβεβαιότητας και να αντιμετωπίζουν έντονα το πρόβλημα της ρευστότητας ιδιαίτερα στην περιοχή μας, που έχει βιώσει τα τελευταία χρόνια τα προβλήματα των φυσικών καταστροφών (πυρκαγιές - σεισμοί) και τα σημάδια της κρίσης είναι ακόμα πιο έντονα.
Επίσης θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση από τις Τράπεζες για την υλοποίηση των προγραμμάτων του ΤΕΜΠΜΕ.
Άμεσα θα πρέπει να ασκηθούν πιέσεις προκειμένου το πρόγραμμα να λειτουργήσει και να αποτελέσει μαζί με άλλα αναπτυξιακά προγράμματα μοχλό διαφυγής των επιχειρήσεων απ΄ την κρίση.
Μετά τιμής
Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας
Γεώργιος Ρώρος Αθανάσιος Μανθόπουλος"
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










