Πήδηξε από τον 5ο όροφο πολυκατοικίας
Ο πρώην Σλοβάκος διεθνής, Μάρεκ Σπίλαρ βρέθηκε νεκρός και οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοκτονία. Σύμφωνα με την εφημερίδα “Novy Cas” ο Σπίλαρ πήδηξε από τον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας στο Πρεσόφ, κάτι που επιβεβαιώνεται από την αστυνομία και την Ομοσπονδία της χώρας.
Οι Αρχές αποκλείουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, ενώ παρά την άμεση κινητοποίηση της μονάδας πρώτων βοηθειών, τα τραύματα του Σπίλαρ αποδείχθηκαν μοιραία.
Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε για μία διετία στην Κλαμπ Μπριζ (2003-2005) φορώντας 32 φορές σε ματς πρωταθλήματος τη φανέλα της βελγικής ομάδας. Επίσης εκπροσώπησε την χώρα του 30 φορές πραγματοποιώντας το ντεμπούτο του, το 1997.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr