Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο αυτόφωρο αύριο ο Ιταλός που σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία - "Έβγαλα το πιστόλι για εκφοβισμό" φέρεται να δηλώνει - ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

Πάτρα: Στο αυτόφωρο αύριο ο Ιταλός  που ...

Επεισόδια στη Γούναρη έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής

15:50 Αύριο θα οδηγηθεί στο αυτόφωρο ο 38χρονος Ιταλός Matteo Simone που σήμερα το μεσημέρι τράβηξε όπλο εναντίον διαδηλωτών, στην οδό Γούναρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για 38χρονο συνταξιούχο αξιωματικό του Ιταλικού Πολεμικού Ναυτικού (βαθμό Πλωτάρχη) ο οποίος ανέβαινε την οδό Γούναρη με το αυτοκίνητό του, μάρκας Ford Focus μαζί με την εγκυμονούσα σύζυγό του και την πεθερά του.

14:15: Σύμφωνα με πληροφορίες ο 45χρονος φέρεται να υποστηρίζει οτι έβγαλε το πιστόλι για εκφοβισμό την ώρα του πετροπόλεμου στην οδό Γούναρη.

13.07 Συνελήφθη πριν λίγο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Σωτηριάδου  ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές που περνούσαν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.

Τα τελευταία περίπου 30 λεπτά η αστυνομία είχε εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ασημί Φόρντ Φόκους με τις ιταλικές πινακίδες στο οποίο επέβαινε ο άνδρας που νωρίτερα έβγαλε όπλο και σημάδεψε διαδηλωτές στην πορεία που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Πάτρας.

Ο άνδρας είναι Ιταλός υπήκοος, συνταξιούχος στρατιωτικός σύμφωνα με πληροφορίες, κρατείται αυτή την ώρα στην Ασφάλεια και σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις το όπλο είναι κανονικό. Άλλες πληροφορίες λένε ότι το όπλο ήταν κρότου λάμψης. Στους αστυνομικούς είπε ότι δέχθηκε πέτρες στο αυτοκίνητο του, στην πόρτα του συνοδηγού και έβγαλε το όπλο για εκφοβισμό.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ο άνδρας που φορούσε μαύρο σορτς, βγήκε από το αυτοκίνητο το οποίο ήταν σταθμευμένο στη συμβολή των οδών Γούναρη και Υψηλάντου και σε στάση... σκοποβολής σημάδεψε διαδηλωτές με το όπλο του!

Εκείνη την ώρα σημειώνονταν έξω απο τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στην οδό Γούναρη. Επιστρέφοντας απο το μνημείο Τεμπονέρα προς το κέντρο της Πάτρας, άτομα που βρίσκοταν στις παρυφές της πορείας, πέταξαν μολότωφ στο μπαλκόνι των γραφείων της οργάνωσης και ακολούθησε πετροπόλεμος.

 

Η πορεία ανεβαίνει την οδό Γούναρη προς το μνημείο Τεμπονέρα. Στιγμιότυπο έξω απο τα γραφεία της Χ.Α.

Η πορεία ανεβαίνει την οδό Γούναρη προς ...

Η πορεία ανεβαίνει την οδό Γούναρη προς το μνημείο Τεμπονέρα. Στιγμιότυπο έξω απο τα γραφεία της Χ.Α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις